Hogy adjak le a hasambol?
Figyelt kérdés
Hogy tudnam elerni,hogy lapos hasam legyen,anelkul,hogy fogynek. 155 cm magas vagyok es csak 40 kg. Sovany a karom es a combom is,megis nagy a hasam. Milyen sportot javasoltok? Itt a kep a hasamrol: [link]
2014. máj. 26. 21:52
1/9 anonim válasza:
Kéne izmosodni, edzél súllyal, esetleg saját súllyal. És kardió mozgás sem ártana. Plusz egészséges étrend, nem a klasszikus magyar házi koszt, és nem is gyorskaják.
2/9 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet csak egy óhajtott részről fogyni, ezt nem tudod szabályozni. Neked előbb izmosodni kellene, majd később leadni diétával a fölösleget. De mindenhonnan megy le, nem csak hasról.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen sajnos, én sem tudom, mit lehetne vele kezdeni. :(
Egyébként tök vékony vagyok, meg izmos is, mert sokat mozgok, de a hasam semerre nem változik. :s Még reggel úgy ahogy lapos (persze sajnos nem teljesen akkor sem), de ahogy eszem valamit, olyan lesz, mint egy hordó. Jön a nyár, a pólók időszaka... zavar nagyon.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Habar nem tudom mennyire fog bevalni,mivel meg csak 14 vagyok :/
2014. máj. 26. 22:22
5/9 anonim válasza:
Ésszerű sport (fegyencedzés, vagy ami tetszik) és megfelelő diéta (és most itt nem fogyókúráról beszélünk) nem fog gondot okozni az életkorod miatt. Sőt! (sárga kapszulát tölsd le és olvasd el, ha érdekel a téma)
6/9 anonim válasza:
Szia!Én is letöltöttem,köszi az ötletet,kiváncsian bele is vetem magam.Még egyszer köszi :)
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot,sportolni biztos fogok,de kapszulat nem fogok szedni,mivel mondtam,hogy sovany vagyok igy is...inkabb maradok csak a sportnal :)
2014. máj. 27. 17:05
8/9 A kérdező kommentje:
Jha megegyszer koszonom a valaszt :) most laot,hogy az egy konyv
2014. máj. 27. 17:06
9/9 anonim válasza:
A Sárga Kapszula egy könyv címe. Ezért mondták, hogy olvasd el és nem pedig vedd be. Egy igazi kapszulát nem elolvasni szoktak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!