Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le a hasamból?

Hogyan adjak le a hasamból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok , kb 186-188 cm magas és most 89 kg vagyok. És hát hogy is mondjam a hasamnál van egy kis zsir és azt szeretném leadni , de igazából nemhiszek az ilyen tablettákba. Milyen megoldást ajánlotok?

2012. márc. 13. 22:12
 1/8 anonim válasza:
ugyan ebben a helyzetben vagyok most azt találtam ki hogy felülésezek kb annyival kezdek amitől még nem lesz izomlázam mert azt nem szeretnék és naponta 10-20-al többet csinálni és megszabni egy határt és ha odáig eljutok akkor azt a mennyiséget minden nap amíg le nem megy. szerinted?
2012. márc. 13. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem haverom aki ezt csinálta aztmondta neki ez nemjött be, mert tulajdonképpen igy csak erősit , nem fogyaszt.

Szerintem elkezdek majd futni , csak szerintem nekem az étkezéssel van bajom , hogy utálom a salátát csak húst hússal. Erre várnék valami megoldást..

2012. márc. 13. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Vak vezet világtalant, ilyen válaszokat könyörgöm, azért 17 évesen elvárná az ember hogy túllépjen a helyi zsírégetés mítoszán, vagy mindenki lapos/kockás hassal szaladgálna...és hogy mit ajánlok grammra kiszámolt étrend, súlyzós + aerob edzés, vagy csak kardió, tablettától senki nem fogyott még le, meg ab king prótól, meg felüléstől és rezgető gépektől sem, valamint nem működik az éhezés, a 90 napos és a kalória számolós hülyeség sem.
2012. márc. 14. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
jah és u.i az első válaszoló egy idióta, csinálj csak 5000 felülést egy nap baromira nem ér semmit, mivel NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS,SEM IZOMNÖVELÉS
2012. márc. 14. 13:45
 5/8 anonim válasza:
attól nem kell leidiótázni az embert csak egy ötlet volt nem álltam neki amúgy meg idióta aki írja. a futás lehet hogy jó lenne de arra meg nem tudom rávenni magam. akkor ott marad.
2012. márc. 14. 15:14
 6/8 anonim válasza:
első válaszoló voltam
2012. márc. 14. 15:16
 7/8 anonim válasza:
egyszer mentem el futni aztán annyi volt de én mindig is azt eszek amit éppen kívánok szóval szerintem az nekem sose fog lemenni neked viszont sok szerencsét
2012. márc. 14. 15:23
 8/8 anonim válasza:
2012. márc. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!