Hogyan adjak le a hasamból?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves vagyok , kb 186-188 cm magas és most 89 kg vagyok. És hát hogy is mondjam a hasamnál van egy kis zsir és azt szeretném leadni , de igazából nemhiszek az ilyen tablettákba. Milyen megoldást ajánlotok?
2012. márc. 13. 22:12
1/8 anonim válasza:
ugyan ebben a helyzetben vagyok most azt találtam ki hogy felülésezek kb annyival kezdek amitől még nem lesz izomlázam mert azt nem szeretnék és naponta 10-20-al többet csinálni és megszabni egy határt és ha odáig eljutok akkor azt a mennyiséget minden nap amíg le nem megy. szerinted?
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem haverom aki ezt csinálta aztmondta neki ez nemjött be, mert tulajdonképpen igy csak erősit , nem fogyaszt.
Szerintem elkezdek majd futni , csak szerintem nekem az étkezéssel van bajom , hogy utálom a salátát csak húst hússal. Erre várnék valami megoldást..
2012. márc. 13. 22:37
3/8 anonim válasza:
Vak vezet világtalant, ilyen válaszokat könyörgöm, azért 17 évesen elvárná az ember hogy túllépjen a helyi zsírégetés mítoszán, vagy mindenki lapos/kockás hassal szaladgálna...és hogy mit ajánlok grammra kiszámolt étrend, súlyzós + aerob edzés, vagy csak kardió, tablettától senki nem fogyott még le, meg ab king prótól, meg felüléstől és rezgető gépektől sem, valamint nem működik az éhezés, a 90 napos és a kalória számolós hülyeség sem.
4/8 anonim válasza:
jah és u.i az első válaszoló egy idióta, csinálj csak 5000 felülést egy nap baromira nem ér semmit, mivel NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS,SEM IZOMNÖVELÉS
5/8 anonim válasza:
attól nem kell leidiótázni az embert csak egy ötlet volt nem álltam neki amúgy meg idióta aki írja. a futás lehet hogy jó lenne de arra meg nem tudom rávenni magam. akkor ott marad.
7/8 anonim válasza:
egyszer mentem el futni aztán annyi volt de én mindig is azt eszek amit éppen kívánok szóval szerintem az nekem sose fog lemenni neked viszont sok szerencsét
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!