Fel tudná valaki rakni bíró ica 20 perc hasra című videóját?
Nem
De rengeteg normalis edzés van hasra nem csak a Bírócica.
Ez most nem a kérdezőnek szól , de hogy lehet hogy ilyen hozzáoszlást nem szűrnek, én meg csak annyit kérdeztem meg anno hogy valakinek van e szinkronja régi animékhez, erre rögtön törölték, holott, ez is kb olyan, és ez még ráadásul magyar termék is. Én meg olyan dolgokról kérdeztem amik nagyon régen mentek a tv ben, hogy nem vette e őket valaki. És erre törölték. Fura.
Amúgy ha már torna videó akkor a Prima tornák is nagyon jók, Mármint a szemnek :) AZ ujjak és a régiek is :)
Én Steames letöltésről kérdeztem. Tudod, ott ez a legális menete a dolgoknak. Megveszed a kódot, majd legálisan letöltöd a terméket.
Egyébként meg kérdező sima hasprés lábemelés, vagy bármilyen YT-s videó, nem kell ahhoz kimondottan Bíróica, hogy kockás legyen.
Kedves kérdező!
Nem irigykedem, szerintem elég diszkréten fogalmaztam, és lényegre törően. Te meg leírtad a hogy "Fel tudná valaki rakni" ez szerintem egyértelmű hogy mit jelent. De nem irigykedem, csak nem értem mi szerint döntik el mi maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!