Alultáplált vagyok? Annyira undorító ez?
Figyelt kérdés
A családom napi szinten bánt mert fogytam 4kilót, beleszólnak hogy mit eszek, hogy mennyit mozgok, szerintük gusztustalan ahogy kinézek és alultáplált vagyok, nézzek már tükörbe, méregetnek, anyám fotót kért rólam hogy az orrom alá tolhassa hogy vegyem már észre magam.
2014. máj. 24. 16:26
21/23 anonim válasza:
De az a fura, hogy oké, hogy nem érnek össze a combjaid, de a térdeid sem?? :o
Ha én összeteszem a bokáimat, akkor bizony a térdeim is igencsak közel vannak egymáshoz (ha nem is feltétlenül érnek teljesen össze)
Szóval nem értem, direkt állsz így? :S
22/23 A kérdező kommentje:
:-D nem,gyerekkoromban szögegyenes lábam volt,aztán kiszélesedett a csípőm és évekig karatéztam,terheltem amikor még nőttem,na meg genetikailag kevés a combizmom is,ez van.
2014. máj. 24. 20:16
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,sokat segítettetek!
2014. máj. 24. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!