Alultáplált vagyok? Annyira undorító ez?
Figyelt kérdés
A családom napi szinten bánt mert fogytam 4kilót, beleszólnak hogy mit eszek, hogy mennyit mozgok, szerintük gusztustalan ahogy kinézek és alultáplált vagyok, nézzek már tükörbe, méregetnek, anyám fotót kért rólam hogy az orrom alá tolhassa hogy vegyem már észre magam.
2014. máj. 24. 16:26
11/23 anonim válasza:
Objektív nem lesz, mert mindenki szubjektíven ítéli meg a dolgokat. Attól lesz valamennyire objektív ha a sok szubjektív véleményt valamennyire összegzed.:)
12/23 anonim válasza:
De miért piszkálnak? Te úgy gondolod, hogy fogynod kéne és nem eszel normálisan? Miért fogytál most 4 kilót?
13/23 A kérdező kommentje:
Objektív=nem családtag és nem látott más súllyal
2014. máj. 24. 16:50
14/23 anonim válasza:
Otthon is erősíthetsz, nem csak teremben.
Nem hiszem el, hogy egy nő megint csak fut, de nem erősít.
15/23 anonim válasza:
Nincs ezzel nagy gond, nekem is soványka kicsit, de itt a többség amúgy is a sportosabb csajokat szereti (én is).
Felteszed a kérdést pl. a szerelem/szex kategóriában, ott kapni fogod tucat számra a privát üzeneteket.
16/23 anonim válasza:
Én a heti 3*fél óra futást lecserélném fél óra futásra és legalább heti 2 súlyzós/teljestestes/vagy akármilyen erősítő sportra és egy szolidabb tömegnövelő étrendre.
17/23 anonim válasza:
A lapocka részen a leépült combizomzaton és az enyhén görnyedt tartáson látszik,hogy egy hajszál választ el a valóban problémás kinézettől,úgyhogy mondhatni időben tetted fel a kérdést.Multivitamint,c vitamint napi 2-3000mg-t,omega 3at és legalább 500-800as kalória emelést iktass be,otthon csinálhatod a fegyencedzést.
18/23 anonim válasza:
a lábaid közt simán átrúgnék egy labdát, akkora a hely
19/23 anonim válasza:
Régebben én is futni jártam heti 3x, mielőtt súlyzós edzésbe kezdtem. Akkor úgy láttam, milyen sokat teszek magamért (és valóban jobb volt a futás a semminél) de sokkal jobb, mióta terembe járok. Úgyhogy, (bár ez szubjektív vélemény) ha van rá módod szerintem hagyd a futást egyenlőre, és kezdj bele egy erősítő, átmozgató edzésbe.
20/23 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én nagyon szívesen néznék ki így, de megértem a szüleidet, hogy aggódnak - innen már nincs messze a probléma. (De szerintem még nem tartasz ott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!