Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Spiropent 0, 02mg tablettához...

Spiropent 0, 02mg tablettához tudnátok javasolni adagolást?

Figyelt kérdés

tömegem 69 kg

magasság: 180 cm

életkor 18 év

2014. máj. 21. 16:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ahhoz semmi köze.. a spiro azért kell, hogy arra azt az egy tesztet könnyedén teljesítsem.
2014. máj. 21. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
A megmérettetések nem arról szólnak, hogy könnyen teljesítsük, az eredményért meg kell dolgozni. Vagy így tervezed az életed? Ha valami fizikai verseny lesz akkor egyből kokszolsz? Ha valami szellemi teszten kell átmenned akkor tömöd a drogokat, pörgetőket, amfetamint? Vagy hogy gondolod?
2014. máj. 21. 18:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Figyi! nem kívánom részletezni, hogy miért nem készültem erre a tesztre, személyes okok. Ezen a teszten nagyon sok minden múlik. eddig se szedtem semmit ezután sem tervezek. egész héten beteg vagyok, edzeni sem nagyon tudok elmenni. de nem kértem a megértést, csak segítséget, de inkább hagyjuk.
2014. máj. 21. 18:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez értelmes gondolat volt, hagyd!
2014. máj. 21. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyjuk. Eleve ha lenne egy kis agyad, akkor fel sem merülne ez benned. Ha meg felmerült, akkor utána olvashatnál kisgyerek! Nem a gyakorin kell ilyeneket kérdezni, itt mi nem fogunk segíteni, mivel büntetendő a kokszoláshoz történő tanácsadás is, tavaly július óta. De nyilván ezt sem tudod, mert nem sok eszed van!
2014. máj. 21. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Nincs olyan, hogy egyszeri alkalom. Ha már 18 évesen ilyen szarokhoz nyúlsz, és működik akkor úgyis rákapsz. Ha meg nem működik akkor fölösleges kockázat, hogy elbaszol valamit a szervezetedben.
2014. máj. 21. 18:39
 17/20 anonim ***** válasza:

180 centihez a szűk 70 kiló nagyon kevés, és te még fogyni akarsz. Nem tudom milyen megmérettetésről van szó, meg hogy miért nem tudtál rá készülni, de 100% hogy nem a Spiropent lesz az, ami 18 éves korodban akkorát segítene az életedben, hogy nélküle későbbiekben nem tudsz előre jutni. Ha most besül, mert beteg vagy, fene tudja, próbáld meg jövőre, vagy mit tudom én. Ne ragaszkodj ennyire egy gyógyszerhez, ha egy ilyen primitív bökkenőt úgy érzed csak ezzel tudsz megoldani, akkor az élet más területein eléd vetett 10x ekkora akadályokat hogy ugrod át? Felkötöd magad? Oldd meg nélküle, ha nem megy, akkor később.

(Am. meg írd be a keresőbe, volt már ezernyi ilyen kérdés.)

2014. máj. 21. 20:57
 18/20 anonim válasza:

Én azt hittem ez az oldal arról szól, hogy kérdezünk és várjuk a választ. És olyan ember válaszol aki ért hozzá és nem azért szól hozzá hogy növelje a hozzászólásai számát vagy hogy ossza az észt amiből neki nem sok jutott.

Az ő teste azt csinál vele amit akar.

Segítséget kért, de nem kapott.

2014. dec. 19. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:
De kapott, egybe hangzóan azt mondta neki mindenki, hogy ilyen feltételekkel NE használja. Szerintem ez is nagy segítség...
2014. dec. 19. 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:
18-as te vegytisztán színhülye vagy. Majd szerinted itt segítenek koxolni, mikor amúgy is büntetendő annak is aki segít? Jó, hogy nem azt várod el, hogy segítsünk megtervezni a bankrablásod, eszem megáll, hogy mekkora eltévedt idióták vannak...
2014. dec. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!