Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi változást érhetek el 3...

Mennyi változást érhetek el 3 hónap alatti erősítéssel? 16/l

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 10:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha intenzíven csinálod, akkor elég sokat!
2014. máj. 21. 10:29
 2/18 anonim ***** válasza:

3 hónap edzés már meglátszik az izomtónusodon, úgyhogy érhetsz el változást.

De azért elég sokat számít milyen vagy most, izomzatod, testzsírod mennyisége/aránya..

2014. máj. 21. 10:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Kb. 166 cm , és 62 kg vagyok. nem vagyok vékony van rajtam egy kis felesleg, de izom is. Szoktam kardiózni is. heti 3-4 szer szoktam edzeni és ugyanennyiszer kardiózni vagy valamilyen mozgás.
2014. máj. 21. 10:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Táplálkozás is sokat számít edzés mellett, ha erősítesz akkor valamennyit izmosodhatsz is (nem nagy izomfelszedésről van szó, de mégis kontúrosabbak lehetnek az izmok 3 hónap alatt is) szálkásító étrend mellett szálkásodsz, az is meglátszik ennyi idő alatt.
2014. máj. 21. 10:50
 5/18 anonim ***** válasza:

A megfelelő táplálkozás az izomnövelés, fogyás, és mindenféle edzés 70%-a. Szóval nemcsak hogy fontos, hanem ha nem figyelsz erre oda akkor teljesen feleslegesen edzel.

Napi 5ször kell enni, és mindig keveset. Lehetőleg szénhidrátot ne nagyon vigyél be, maximum reggelire, esetleg még ebédre köretben, mert az estére úgyis elfogy. A nap utolsó étkezésének a legideálisabb valamilyen kazein tartalmú fehérjeturmix, mert az lassan bomlik le, és egész éjjel ellátja a szervezeted tápanyaggal, ami azért fontos mert amíg alszol nagyon aktívan megy az izomépítés. Ha ez esetleg drága, akkor egyél túrót, abban szintén sok a kazein, és ha mondjuk sima tej, vagy tejsavófehérje turmix mellé eszel valamennyit, akkor annak is elnyújtja a felszívódását. Persze ne fél kiló vaníliás cukorral, hanem vagy magában, esetleg egy kis citrommal, naranccsal, vagy extrém esetben ha máshogy nem tudod legyűrni, mondjuk egy kis gyümölcsjoghurttal még belefér.

2014. máj. 21. 11:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy 16 éves lány húson, zöldségeken, olajos magokon, tojáson, halon kívül ne nagyon egyen mást.

Tejfehérjéket, keményítőt én már most elkezdeném következetesen hanyagolni nála, más kérdés ha nagyon tömegelni akarna akkor rizs talán menne.. de jó lenne leszoktatni a női lakosságot a gyulladásfokozó + magas ch tartalmú kajákról. A tejtermékekről mindenképpen. Ez az álmom :D

2014. máj. 21. 11:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Az étkezésre oda figyelek, nem eszek lisztet, cukrot, édességeket csak ritkán.
2014. máj. 21. 14:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi a pékért csak 3 hónap? Aztan megáll az élet?
2014. máj. 21. 15:04
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak után iskola van és sokkal kevesebb időm lesz az edzésre
2014. máj. 21. 15:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Heti háromszor egy óra még bőven bele fog férni, csak jól kell beosztani az idődet :)
2014. máj. 21. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!