Hogy mérjem ki a kreatin-omat?
Figyelt kérdés
Tehát 76 kiló vagyok Legyen feltőltési szakaszban 25,5g a napi adagom.Ezt szétszedem ugye 4 részre legyen kerekítve 6,5g Na de nincs grammos mérlegem hogy mérjem ki?2014. máj. 21. 09:44
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs benne... Ezért is tettem fel a kérdést.Egyébként FullForce Kreatin monohidrát
2014. máj. 21. 09:56
3/4 anonim válasza:
Ismerős egyszer vettem én is olyat, ez a cég soha nem szokott belerakni, haveroknak se volt akik ilyet vettek, de én megoldottam egy teáskanálnyi kb 5g és így mértem. De ez azt hiszem rajta is van.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, mert csesztek beletenni kanalat :D
Én a glutamin kanállal mértem ki, ami elméletileg 5 gramm(jó púposan, hogy biztosan meglegyen), de a teáskanál is oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!