Az már jó eredménynek számít, ha a saját testsúlyoddal nyomsz fekve?
Figyelt kérdés
ÉS ezt a szintet mennyi idő elérni körülbelül?(a saját testsulyt)2014. máj. 20. 18:57
1/9 anonim válasza:
Nem annyira jó, kb közepes szint, hamar eléri mindenki, van aki fel év alatt van aki egy év alatt, nincs pontos idő erre. Genetika és étrend függő is.
A jó az ott kezdődik, hogy testtömeg x 1,5.
2/9 A kérdező kommentje:
És ezt most te egy nyomással értetted,vagy széria?
2014. máj. 20. 19:03
4/9 anonim válasza:
Max nyomás saját testtomeggel az a lópikula szint.
5/9 A kérdező kommentje:
És mit ajánlasz kipróbálni,ha nem igazán megy a fekvenyomás +ba?
2014. máj. 20. 19:14
6/9 anonim válasza:
Én felmegyek nagy súlyokra is, hogy jöjjön az erő. Kezdek kisebb súllyal, nyomok pár sorozatot bemelegítésként, utána megyek fel nagy súlyokra is. Tehát amivel már csak 4-6 ismétlés megy. Ebbe is megy pár sorozat majd, visszateszem annyira, hogy kb 8-10 menjen és ezzel is megy még 1-2 sorozat, ahogy érzem. Utána én nyomok fekve ferde padon kézi súlyzókkal is, majd tárogatás. De mindenkinek más jön be, nincs kőbe vésett edzésterv. És az étrend is fontos!
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi :)
2014. máj. 20. 19:25
8/9 anonim válasza:
Én mikor annó kezdtem, 59.2 kg-osan léptem be a terembe. Rá 4 hónapra , 65 kg mutatott a mérleg, még nem voltam tisztában a kajálással és 60-65 kg körül szériáztam. Havonta 5 kg körül fejlődtem fekvenyomásban, míg észrevettem, hogy 90 kg körül szériázok, fel sem tűnt, mindig csak pakoltam a súlyokat, hadd szóljon. :)
9/9 anonim válasza:
Erről van szó, és az egy testtömeg x 1,5-ös szériázás. Ez így jónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!