Szép napot! Ebben a kérdésben már többször kérdeztek de a saját esetemben is ki akarom kérni a véleményeteket. Szerintetek?
Szóval szeretnék egy nap többször edzeni. Konkrétan reggel reggeli után olyan másfél-két órával illetve este ugyan így. Amiért fel akartam tenni az én változatom azok a következők. Szeretnék erősíteni is de most nagyobb hangsúlyt fektetnék a szálkásításra. Alapvetően nem súlyokkal edzek hanem saját testsúllyal (2 oka van : nincs itthon normális, nagyobb súlyom + a közelben nem nagyon van edzőterem).
A gyakorlatok: ugyebár fekvőtámasz, tolódzkodás, függeszkedés stb.
Annyira szoktam magam kifárasztani amennyire csak tudom.
Utána tartanék 2-3 nap szünetet és újból csak növelve az adagon.
Hozzátenném, hogy túlsúlyos vagyok és diétázom is, szóval az izom konkrét építése most nem fekszik. Tudom, hogy lehetne mellette valamilyen mértékben de inkább ennél maradok.
A konkrét kérdéseim ezek lennének, hogy így megfelelő lenne e az edzés a szálkásodásra vagy reggel tudjam le az egészet egyszerre és kész? Fejlődök e így valamit?
A válaszokat köszönöm!
Fuss,biciklizz,ússz! 40-60 percet naponta, váltogasd!
És egyél keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!