Mással is van ez így?
Sziasztok. Kérdésem a következő lenne:
2 hónapja kezdtem el végre normálisan kiszámolva táplálkozni az edzés mellé, és 2hét után vettem észre a következőt:
Rizs ment 250gramm egy nap az 500gramm csirke mellé 3 felé osztva.
Minden egyes étkezés után 10-15 perccel elviselhetetlen puffadás és gázosodás jelentkezett. ez kb 2-3 órán át tartott majd abbamaradt. Gondolom mire a rizs felszívódott. következő evés után megint.
Aztán 2napra lecseréltem a rizst sült krumplira, minden más maradt. És teljesen elmúlt ez a gond?
Lehet az hogy a rizs ennyire rossz hatással lenne rám?
Esetleg van valami tanácsotok?
Jelenleg a diéta megy 2 hete 125 gramm rizs és 600 gramm csirke megy 250 gramm zöldséggel és nutrend whey core meg jumbo pack. de mikor rizst eszem ugyanúgy gázosodom, ha növelem a zöldséget akkor is.
Nem is írtam, hogy olajban süsd. Mehet simán felszeletelve a sütőbe vagy akár főtt krumpliként is.
Mondjuk nekem az vált be, hogy a ch van nálam kb 50grammon és több zsír megy. De kinek mi a jó, neked kell kitapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!