Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mással is van ez így?

Mással is van ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kérdésem a következő lenne:

2 hónapja kezdtem el végre normálisan kiszámolva táplálkozni az edzés mellé, és 2hét után vettem észre a következőt:

Rizs ment 250gramm egy nap az 500gramm csirke mellé 3 felé osztva.

Minden egyes étkezés után 10-15 perccel elviselhetetlen puffadás és gázosodás jelentkezett. ez kb 2-3 órán át tartott majd abbamaradt. Gondolom mire a rizs felszívódott. következő evés után megint.

Aztán 2napra lecseréltem a rizst sült krumplira, minden más maradt. És teljesen elmúlt ez a gond?

Lehet az hogy a rizs ennyire rossz hatással lenne rám?

Esetleg van valami tanácsotok?

Jelenleg a diéta megy 2 hete 125 gramm rizs és 600 gramm csirke megy 250 gramm zöldséggel és nutrend whey core meg jumbo pack. de mikor rizst eszem ugyanúgy gázosodom, ha növelem a zöldséget akkor is.

2014. máj. 19. 19:30
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat a teljesen elmúlt a gond az nem kérdés hanem kijelentés :)
2014. máj. 19. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
A zöldséget egyébként nem árt növelni napi fél kilóra. Ha így állsz a rizzsel, akkor nem muszáj azt enni, jó a krumpli is, csak abból ugye 4-szer annyi kell, mert 100g-ban 20g a ch, míg rizsnél 80g. Mehet tészta vagy tk kenyér is. Nem csak rizzsel mehet be ch.
2014. máj. 19. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm. Diéta alatt gondolom nem nagyon kellene az olajban sült krumplit erőltetni. Vagy ha jól kicsöpögtetetem és szalvétával az olajat felitatom mehet az is?
2014. máj. 19. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem is írtam, hogy olajban süsd. Mehet simán felszeletelve a sütőbe vagy akár főtt krumpliként is.

Mondjuk nekem az vált be, hogy a ch van nálam kb 50grammon és több zsír megy. De kinek mi a jó, neked kell kitapasztalni.

2014. máj. 19. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen ment a rizzsel szó se róla, mert 7 centi ment le derékról a 2 hét alatt, de nem lehet elviselni a puffadást, nagyon fájdalmas. de akkor kitapasztalok valami jó krumplis tésztás megoldást. köszönöm a segítséged.
2014. máj. 19. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
okés, szívesen.
2014. máj. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!