A kardió tényleg csak állóképesség erősítésére jó?
Nem értem. Sok olyan hozzászólással találkozom, hogy a kardió nem ér semmit. Nem lehet vele fogyni, főleg nem izmot építeni. A mondat második felét még el is hiszem...
De hogy fogyni illetve formásodni sem lehet vele?
Tapasztalatom szerint van haszna, sőt egy személyi edző is meg van győződve annak hatékonyságáról. Nektek mi a személyes tapasztalatotok?
Hozzátenném, én is csak fokozatosan térek át a súlyzós gyakorlatokhoz is!!
N/25
"Csak".
Az embernek mi másra van szüksége a mozgáshoz, mint fizikális állóképességre?
A dagadó izmok csak egy társadalom által létrehozott furcsa elvárás, ami az élethez teljesen szükségtelen.
A kardió pont annyit fejleszt az izmokon, amennyit kell és fogyni pedig az étrended miatt fogsz, a mozgás formája tökind1.
Ha mondjuk rövid szakaszokat sprintelsz teljes erőbedobassal kifulladasig az kardió. Megfelelő étrenddel nőni fog az állóképességed és izmosodni is fog a lábad de rendkívül lassan. 4 hónapnyi súlyzós guggolas sokkal jobban fejleszti mint a kardió 1 év alatt .
A testépítők azért nem szeretik mert túl könnyen leégethrted veke az izmokat is,nemcsak a zsírt.
Nem értem mi a meglepő abban hogy a súlyzós guggolas hatásosabb izomépít3sre..
Fogyasra meg a futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!