Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok írni illusztrációval...

Tudnátok írni illusztrációval együtt súlyzós gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Vállra,hátra,mellre,bicepszre,tricepszre...

Lehetőleg illusztrációval,hogy könnyebb legyen megérteni

2014. máj. 17. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Shop.bodybuilderen rengeteget találsz. És lábra is edz!!!!
2014. máj. 17. 21:46
 2/12 Szergej55 ***** válasza:
100%
LÁB!
2014. máj. 17. 21:49
 3/12 A kérdező kommentje:
A lábammal nincsen gond,atlétizálok mellette. :D
2014. máj. 17. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:

igen vagy a bodybuilder.hu vagy a biotech oldalán is találsz ilyen ábrákat gyakorlatokkal.

De az sem ártana, ha rákeresnél a sárga kapszula című könyvre, mert ha ilyet kérsz, akkor az alapokkal sem vagy tisztában. Ez nem oltás, csak jó tanács.

2014. máj. 17. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem is vettem oltásnak, tényleg nem vagyok tisztában az alapokkal sem,mert nem szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni.Az a célom,hogy eddzek,erősítsek és izmosodjak.. magyarul jól kinézni. :D

Ezért örülnék,ha Ti linkelnétek gyakorlatokat amiket súlyzóval itthon csinálhatnék,mivel én elveszek a sok gyakorlat között, ami az oldalakon van..

2014. máj. 17. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet linkelni, mert tilthatnak érte. De rámész a bodybuilder oldalra és onnan keresel egy 3 napos teljes testes otthon tervet. Ha ezt beírod goggle-ba, akkor is kiadja. És attól még utána kell olvasni a dolgoknak, hiába nem akarsz versenyezni. Attól még hogy nem autóversenyző az ember még ugyanúgy használja a kuplungot, váltót és kell fékezni, gázt adni is. attól még kell tudni autót vezetni. Remélem érthető.

És étrend is legyen!

2014. máj. 17. 21:57
 7/12 A kérdező kommentje:
De a probléma az,hogy csak két darab kézi súlyzó áll rendelkezésre,plusz a jó öreg fekvő és a hasprés..
2014. máj. 17. 22:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Megkérhetlek,hogy segíts nekem üzenetben? Ott bővebben megtudjuk beszélni..
2014. máj. 17. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

vaze ne legyél már töketlen:

[link]

de ha tiltanak érte, akkor mérges leszek.

2014. máj. 17. 22:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Egy isten vagy! :D Köszönöm!!
2014. máj. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!