Tudnátok írni illusztrációval együtt súlyzós gyakorlatokat?
Vállra,hátra,mellre,bicepszre,tricepszre...
Lehetőleg illusztrációval,hogy könnyebb legyen megérteni
igen vagy a bodybuilder.hu vagy a biotech oldalán is találsz ilyen ábrákat gyakorlatokkal.
De az sem ártana, ha rákeresnél a sárga kapszula című könyvre, mert ha ilyet kérsz, akkor az alapokkal sem vagy tisztában. Ez nem oltás, csak jó tanács.
Nem is vettem oltásnak, tényleg nem vagyok tisztában az alapokkal sem,mert nem szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni.Az a célom,hogy eddzek,erősítsek és izmosodjak.. magyarul jól kinézni. :D
Ezért örülnék,ha Ti linkelnétek gyakorlatokat amiket súlyzóval itthon csinálhatnék,mivel én elveszek a sok gyakorlat között, ami az oldalakon van..
nem lehet linkelni, mert tilthatnak érte. De rámész a bodybuilder oldalra és onnan keresel egy 3 napos teljes testes otthon tervet. Ha ezt beírod goggle-ba, akkor is kiadja. És attól még utána kell olvasni a dolgoknak, hiába nem akarsz versenyezni. Attól még hogy nem autóversenyző az ember még ugyanúgy használja a kuplungot, váltót és kell fékezni, gázt adni is. attól még kell tudni autót vezetni. Remélem érthető.
És étrend is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!