Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez az oto chili...

Szerintetek ez az oto chili szerü kockahas épitő gép megéri a pénzét? Mert 27990-ft

Figyelt kérdés
Ha lehet csak értelmes választ kérnék! köszi!
2014. máj. 14. 15:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem köszi a véleményeket!
2014. máj. 14. 16:38
 12/14 tkodit ***** válasza:

Vedd meg, majd miután nem lesz kockahasad ettől, rakd szépen be a sarokba, és tanulj meg egy életreszóló leckét: Sokat ígérő, kétséges hatású vackokat hozzáértés nélkül nem veszünk! Az ilyeneket kínáló alakokat messze elkerüljük!

(nincs helyi zsírégetés! hasazni eszköz nélkül is lehet! diéta nélkül nem lesz kockahas!)

2014. máj. 14. 16:43
 13/14 A kérdező kommentje:
hát igy nagyon meg gondolom hogy megveszem de több mint valószinü hogy NEM veszem meg! am igy is sportolok kb 4 hónapja. Hát mikor elkeztem sportolni akkor voltam 52 kg most vagyok 63 szerencsére. Kockahasam igy is van hát tisztán a felső 4 látszik de jobban szeretném hogy látszodjon és ezért gondoltam erre a kockahas gépre. Az a baj hogy nincs ötletem hogy még milyen hasgyakorlatot tudnák végezni a felülésen kivül.
2014. máj. 14. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Pedig valaki linkelt egy tonna hasgyakorlatot, az internet is tele van vele. Amúgy tudnék, nem tudnák.

Én tudnék valamit (egyes szám/1. személy, alany eset), ők tudnák azt (többes szám/3. személy, tárgyas eset).

2014. máj. 14. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!