Szerintetek ez az oto chili szerü kockahas épitő gép megéri a pénzét? Mert 27990-ft
Figyelt kérdés
Ha lehet csak értelmes választ kérnék! köszi!2014. máj. 14. 15:13
11/14 A kérdező kommentje:
Értem köszi a véleményeket!
2014. máj. 14. 16:38
12/14 tkodit válasza:
Vedd meg, majd miután nem lesz kockahasad ettől, rakd szépen be a sarokba, és tanulj meg egy életreszóló leckét: Sokat ígérő, kétséges hatású vackokat hozzáértés nélkül nem veszünk! Az ilyeneket kínáló alakokat messze elkerüljük!
(nincs helyi zsírégetés! hasazni eszköz nélkül is lehet! diéta nélkül nem lesz kockahas!)
13/14 A kérdező kommentje:
hát igy nagyon meg gondolom hogy megveszem de több mint valószinü hogy NEM veszem meg! am igy is sportolok kb 4 hónapja. Hát mikor elkeztem sportolni akkor voltam 52 kg most vagyok 63 szerencsére. Kockahasam igy is van hát tisztán a felső 4 látszik de jobban szeretném hogy látszodjon és ezért gondoltam erre a kockahas gépre. Az a baj hogy nincs ötletem hogy még milyen hasgyakorlatot tudnák végezni a felülésen kivül.
2014. máj. 14. 16:51
14/14 anonim válasza:
Pedig valaki linkelt egy tonna hasgyakorlatot, az internet is tele van vele. Amúgy tudnék, nem tudnák.
Én tudnék valamit (egyes szám/1. személy, alany eset), ők tudnák azt (többes szám/3. személy, tárgyas eset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!