Mi a teendő ha hajlamos vagyok a túledzésre?
Figyelt kérdés
az elmúlt 1-1.5 évben elég sokszor voltam beteg kb 2-3 havonta elkapok valamit és 1 hétre kifekszem :) soha sem érzem előre de biztos hogy a szervezetem merül le egyik napról a másikra az edzések miatt pedig vitamint is eszem és csak heti 3 napos az edzéstervem,a kajám is jó és aludni is eleget alszom2014. máj. 12. 16:17
1/6 anonim válasza:
Vitaminból a mennyiség a lényeg, nem csak az hogy használsz e vitamint vagy sem. Edzésnél szintén túl tudod magad edzeni attól hogy heti 3szor jársz, mert lehet hogy 2-3 órát edzel...de egyébként azt javaslom próbáld csökkenteni az edzésidőd ha sokat edzel, és pihenj többet, valamint nem ártana az étrendet is rendbe tenni.
2/6 anonim válasza:
en is hasonlo helyzetben vagyok. Egy heten napi 5 alkalommal kb 2 orat edzek, kialakitott etrendem nem igazan van, azt eszek ami elem kerul, de nagyjabol ugyanabban az idoben. Vitaminokat nem szedek. Kb 2 honapja edzek ilyen kemenyen, az eredmenye mar latszik, viszont borzasztoan faradt vagyok tole. Tuledzes jelei nem igazan jelentkeztek eddig, de nem tudom hogy osszu tavon mi lesz? Megszokom majd vagy a testem feladja?
3/6 anonim válasza:
Igen, nem mindegy mennyi vitamin megy és nem mindegy az étrend sem. A heti 3 edzés az ne legyen hosszú, hanem 60-70 perces pörgős intenzív.
4/6 A kérdező kommentje:
2 órát nem edzek de úgy tudom 90 perc még belefér és kb annyi is szokott lenni, a vitaminon még tudok növelni és gondoltam 1.5-2 havonta egy pár napos pihenőt is beiktatnék ha nem hátráltat
2014. máj. 12. 17:19
5/6 anonim válasza:
az pl nem rossz ötlet, ha néha pihensz pár napot.
6/6 A kérdező kommentje:
akkor jó,köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 12. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!