5-8 kiló zsír van rajtam. Animal cuts napi 1 vagy 2 tasak?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy erős cucc és elég nekem csak egyet bevenni edzések előtt. Heti 6x edzek mellette 3x naponta kettőt (reggeli futás délután kondi). Kajára figyelek kevés szénhidrát a fehérjét nem adtam le. Hogy hatásosabb? Ha 2 hétig szedem 1/nap majd 1 hét pihi és újra 1/nap 2 hétig. A másik variáció hogy 2 hétig szedem naponta 2 tasakkal. Semmilyen egészségügyi problémám sincs. A kérdés tehát hogyan lenne hatásosabb?2014. máj. 12. 12:17
1/2 A kérdező kommentje:
Kor 19
Magasság 190 cm
Súly 85 kiló (télen tömegeltem akkor voltam 95)
2 éve kondizok fél év kihagyással
2014. máj. 12. 12:19
2/2 anonim válasza:
Úgy használd, ahogy rá van írva a tasakra. Egyébként ezek nem sokat segítenek, csak pár százalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!