Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő házilag?

Tömegnövelő házilag?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy tömegnövelőt lehet-e házilag kikeverni? Ahogy láttam az alap fehérje+szénhidrát. Átnéztem párat és úgy láttam, hogy szénhidrátból a dextrózt(szőlőukor) és a fruktózt(gyömülcscukor) részesítik előnyben (nyilván), fehérjéből pedig a tejsavófehérje koncentrátumot esetleg a tojás illetve marha fehérjét.

A kérdés lényegében az lenne, hogy ezeket az alapanyagokat pl herbáriában is meg lehet kapni, nem lehetne ezekből az alapanyagokból egy jó teljesítményű tömegnövelőt kihozni? És most nem csak azért mert olcsóbb, hanem mert adalékmentes is.

Szőlőcukor: [link]

Gyümölcscukor: [link]

Tejsavófehérje koncentrátum: [link]

2014. máj. 11. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pl myprotein impact wheyt vagy nutriwheyt. Most van még mhn whey is nálam. Ezek nem drágák. Én maltodextrint szoktam tomegeleskor, de mehet a dextróz is. Fruktóz szerintem nem kell.

Neked kell edzés után kb 35g fehérje és 50 g ch. Tehát nem a protein porból kell 35 g, mert ugye nem 100%-os a proteined. Kb 45g protein por kell, hogy legyen benne a neked kellő 35g fehérje.

2014. máj. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!