Tömegnövelő házilag?
Sok ilyen kérdés volt már feltéve, de hátha most normális válasz is érkezik rá :D
Szóval van itthon egy vödör power proteinem, meg szőlőcukrom.
Mit keverjek a powerhez, hogy tömegnövelő legyen? Maltodextrint, szőlőcukrot vagy mit?
Tudom, hogy első a rendes kaja, ez a tömegnövelő csak reggelre kéne, utána már rendes kaja jön :)
Edzés utánra megvan a tejsavó+szőlőcukor kombóm :D
Csak kéne valami tömegnövelő is, +ch miatt reggelre.
Közben utánanéztem builder fórumon is, és ott is ezt a zabpelyhes megoldást irják.
Köszi a segítséget :)
a maltó lassan felszívódó cukor.olyan mint egy tál barnarizs mondjuk.a dextróz gyors cukor,felnyomja az inzulinszintedet-ez edés után jó csak.maltót nyomhatsz reggel,kora délután.
FELHÍVNÁM A FIGYELMET A HIRTELEM MAGAS INZULINSZINT(DEXTRÓZTÓL PL)INZULINREZISZTENCIÁT OKOZHAT = ELHÍZÁS!!!(a fogyózók ezt nem értik meg h az inzulin a legfontosabb tényező nem pedig h mennyi a kalória egy nap.a sok tudatlan gyökér...)
Igen, ezt is olvastam Bunny írásába.
köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!