Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő házilag?

Tömegnövelő házilag?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés volt már feltéve, de hátha most normális válasz is érkezik rá :D

Szóval van itthon egy vödör power proteinem, meg szőlőcukrom.

Mit keverjek a powerhez, hogy tömegnövelő legyen? Maltodextrint, szőlőcukrot vagy mit?

Tudom, hogy első a rendes kaja, ez a tömegnövelő csak reggelre kéne, utána már rendes kaja jön :)

2011. aug. 27. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
szőlőcukor csak edzés utánra kell, ám akkor meg jobb lenne egy tejsavófehérje. Reggeli étkezésre jó a Power, zabot tegyél hozzá, és máris oké. /nem egy élvezet az íze, de ez van/
2011. aug. 27. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Edzés utánra megvan a tejsavó+szőlőcukor kombóm :D

Csak kéne valami tömegnövelő is, +ch miatt reggelre.

2011. aug. 27. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Közben utánanéztem builder fórumon is, és ott is ezt a zabpelyhes megoldást irják.

Köszi a segítséget :)

2011. aug. 27. 11:40
 4/6 TOMAtm ***** válasza:

a maltó lassan felszívódó cukor.olyan mint egy tál barnarizs mondjuk.a dextróz gyors cukor,felnyomja az inzulinszintedet-ez edés után jó csak.maltót nyomhatsz reggel,kora délután.

FELHÍVNÁM A FIGYELMET A HIRTELEM MAGAS INZULINSZINT(DEXTRÓZTÓL PL)INZULINREZISZTENCIÁT OKOZHAT = ELHÍZÁS!!!(a fogyózók ezt nem értik meg h az inzulin a legfontosabb tényező nem pedig h mennyi a kalória egy nap.a sok tudatlan gyökér...)

2011. aug. 27. 11:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, ezt is olvastam Bunny írásába.

köszi a választ

2011. aug. 27. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
tisztelettel megjegyzem, hogy a maltodextrin nem szívódik lassan, hanem gyorsan.
2011. aug. 27. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!