Tömegnövelő turmix házilag, így jó lesz?
32 g Power Protein
25 g SuperCarb Slow (Full Force)
60 g darált zab
15 g dextróz
2,5 g kreatin-monohidrát
Napközben, egy étkezés helyett menne a turmix.
A dextróz tudom, hogy csak edzés után ajánlott, de ez szerintem még nem olyan durva mennyiség. Egyrészt az íz, másrészt a kreatin felszívódása miatt raknám bele.
attól tartok a full forceban is sok a gyors ch,12g dextróz,és van benne malto meg fruktóz,az amit írnak hogy 12g cukor az csak a dextróz.
a palatinose még jó is lenne csak kérdés hogy mennyi van benne a malto meg a fruktóz mellet,szerintem elég kevéske.
legjobb lenne kivenni a full forcet és több zabot rakni
Tényleg van benne cukor... Mivel ennek a terméknek elvileg direkt az lenne a lényege, hogy lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz, ráadásul azt írják hogy ízesítés nélküli, fel sem merült bennem hogy raktak bele cukrot.
Azt írják hogy „alacsony GI-jű maltodextrin”. Valóban van ilyen, vagy ez csak duma? Mert én úgy tudom, hogy a maltodextrin nagyon hasonló a dextrózhoz.
Csak azért gondoltam rá, hogy rakok bele SuperCarb Slow-t, mert ez gondolom jól oldódik. Ha 100-120 g zabot rakok bele, az már sok, leül az aljára és nem lehet majd inni.
Akkor lehet ez is egy jó nagy kamu termék.
Azt hiszem, hogy akkor próbálok majd annyi zabot belerakni, amennyit még elbír a turmix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!