Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő turmix házilag,...

Tömegnövelő turmix házilag, így jó lesz?

Figyelt kérdés

32 g Power Protein

25 g SuperCarb Slow (Full Force)

60 g darált zab

15 g dextróz

2,5 g kreatin-monohidrát

Napközben, egy étkezés helyett menne a turmix.

A dextróz tudom, hogy csak edzés után ajánlott, de ez szerintem még nem olyan durva mennyiség. Egyrészt az íz, másrészt a kreatin felszívódása miatt raknám bele.

2012. febr. 4. 22:19
 1/6 dirtboy ***** válasza:

attól tartok a full forceban is sok a gyors ch,12g dextróz,és van benne malto meg fruktóz,az amit írnak hogy 12g cukor az csak a dextróz.

a palatinose még jó is lenne csak kérdés hogy mennyi van benne a malto meg a fruktóz mellet,szerintem elég kevéske.

legjobb lenne kivenni a full forcet és több zabot rakni

2012. febr. 4. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
ennyi erővel egy adag zabot is nyakonönthetsz egy proteinshake-kel, aztán kész a kajálás.
2012. febr. 4. 22:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Tényleg van benne cukor... Mivel ennek a terméknek elvileg direkt az lenne a lényege, hogy lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz, ráadásul azt írják hogy ízesítés nélküli, fel sem merült bennem hogy raktak bele cukrot.

Azt írják hogy „alacsony GI-jű maltodextrin”. Valóban van ilyen, vagy ez csak duma? Mert én úgy tudom, hogy a maltodextrin nagyon hasonló a dextrózhoz.

Csak azért gondoltam rá, hogy rakok bele SuperCarb Slow-t, mert ez gondolom jól oldódik. Ha 100-120 g zabot rakok bele, az már sok, leül az aljára és nem lehet majd inni.

2012. febr. 4. 22:49
 4/6 dirtboy ***** válasza:
nem tudok lassú felszívódású maltodextrinről,a palatinose az lassú felszívódású és az is egy cukor fajta de hogy lassú malto olyanról még nem halottam
2012. febr. 4. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor lehet ez is egy jó nagy kamu termék.

Azt hiszem, hogy akkor próbálok majd annyi zabot belerakni, amennyit még elbír a turmix.

2012. febr. 4. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
én pl le szoktam darálni a zabot kávédarálóval liszt állagúra és úgy nem okoz semmi fejtöréstez. :D turmixgéppel is meg lehet ezt csinálni :)
2012. febr. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!