Házilag készítendő turmix, melytől lehet hízni?
Figyelt kérdés
Világ életemben sovány voltam (genetikailag), akármit is ettem, tettem (akár sok kenyérfogyasztás, csokoládé, és társai), nem is volt változás. Mindig egy adott kg nál megakadok, és nem tudok feljebb menni. Nincs valami házi alapanyagokból készítendő turmix, melytől megindulhat a hízás?2011. dec. 13. 16:06
1/9 anonim válasza:
Kezdj el konditerembe járni. Én 67 kiló voltam 70 fölé sohasem bírtam menni. Aztán 4 hónap alatt 67 kg ról 75 kg lettem, persze rengeteget ettem.
Viszont most hasmenésem volt és lementem 73-ra aztán még 1x és lementem 71 re.:S
2/9 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, hát turmix szerintem... kolbászos-zsíros-sertéshúsos legyen..:DDd Mindenesetre sok zsíros kaját egyél..
3/9 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem vált be.;)
2011. dec. 13. 17:42
4/9 anonim válasza:
Próbáld ki szerintem ez jó nálam bevált:
3-4dl tej
2-3 banán
szoktam még 100-150 g túrót is tenni hozzá
Na és persze a kondi is segít a hízásba csak sokat kell enni.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom!
2011. dec. 15. 16:39
6/9 anonim válasza:
Próbáld csak :) Én még annyit tanácsolok, hogy ha elkezdesz edzeni, akkor edzés után igyad ezt meg, plusz még egyél mellé valami kaját is. Én minden nap ittam,(iszom) mellé még eszek 5 x 1 nap és edzek 1 héten 3 x 4 x.
7/9 anonim válasza:
Bocsi Lac ez inkább izmost hoz vagy vegyesen?:D
8/9 anonim válasza:
Hát ez főleg az izom építést segíti de egy minimális felesleg is rá kerülhet az emberre de ez tényleg nem sok és egy kis hasazással ilyesmi simán le is megy az a kis felesleg. De, ha tényleg szinte bármit eszel és nem hizlal akkor szerintem amit te felszedsz azt főleg izomban fogod felszedni, ha edzel mellé rendesen.
9/9 anonim válasza:
én június elején elkezdtem kondizni akkor 62 kg voltam most 73-4.. Rengeteget kell enned főleg esténként minnél többet és ahogy eszel utána kb fél-1 órával kezd egy kicsit kondizni, emellett egyél c vitamint pezsgőtablettákat sok gyümölcsturmixot halat zappehelyt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!