Mikor lesz a testemnek ez az edzés kevés? És utána mi tévő legyek?
Már 2 hónapja aerobozom. Ebbe értem a kocogást. Van, mikor próbálok gyorsabban futni, ami egy kicsit átmegy kardióba, de hát a gyorsaságot is kell növelni. Nos, két hónapja 40 percet kocogok. (Futásnak nem nevezném) Úgy olvastam, hogy 40-60 percnél nem is kell többet. Van mikor kocogás után biciklizem vagy ellipszisezek. De mikor fogom azt tudni, hogy a szervezetemnek több vagy más kell? És lehet, hogy ez buta kérdés lesz, de mi lesz akkor, ha már a 40-60 perc nem elég? Többet kell majd akkor "edzenem"? Igaz, zsírégetés, fogyókúra a cél. Eléggé nagy a testzsír százalékom is. Étrendem az rendben van mellette. Már fogytam is. Csak mivel löttyedt a hasam, nem akarom, hogy egy nyúlott bőr lógjon. Igaz, nem rég kezdtem neki az edzés részének, mert a kajámat kellett először rendbe tenni. Most jön majd a súlyzós edzés. Azt is szoktam csinálni, egyfajta átmozgató edzésként.
Elnézést, ha sokat írtam.
Köszönöm előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!