16éves fiú vagyok rendszeresen edzek és most fogok előszőr fehérjeturmixot venni és a 100%whey proteinre gondoltam szerintetek jo lessz ez nekem? Reggeli gondoltam szedni 30g meg edzés utána 30g-ot és jo lessz e ez nekem?
Figyelt kérdés
173cm magas vagyok és 55kg megvan mellesleg a tömegnövelő étrendem és tömegnövelőt is szedek.2014. ápr. 27. 17:11
1/8 bubvani válasza:
Én nem tudom, hogy egészségileg jót tesz-e csak azt, hogy az egyik ismerősöm fehérjézik és már úgy megdagadt a keze, hogy a bőr feszül tőle szét és ilyen csíkok lettek rajta. Szerintem nagyon undorító...
2/8 anonim válasza:
A tömegnövelőt mikor iszod, mert azt csak edzés után kellene. Reggel okés a protein, edzés után még vagy tömegnövelő vagy ugye a proteinedhez teszel gyors ch-t.
3/8 anonim válasza:
Első, te idióta vagy, ennyi ésszel ne szólj bele. Feherjezik?? Wtf? Ha húst eszel az is feherjezes kisgyerek. Lehet zsírozni is vagy szénhidrátozni? Eszem megáll.:-)
4/8 anonim válasza:
Elsőnek. A striák (a szétfeszűlt bőr) genetikailag van néhány embernél, a növekedés miatt a bőr szétreped, de semmi köze a táplálékkiegészítőkhöz.
5/8 Andi80018 válasza:
Szerintem az csak provokáció, nem lehet ennyire primkó valaki. Vagy mégis? :-)
6/8 Andi80018 válasza:
De még "ilyen csíkok" :-) Totális agyleépülés
7/8 Szergej55 válasza:
Ennyire tényleg nehéz pronyónak lenni, szóval kamuzik az első koma.
8/8 anonim válasza:
Én ilyen dumát már hallottam termekben is, szóval vannak ennyire tudatlanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!