Expanderrel ki lehet gyúrni magam? Például készítenék egy edzéstervet. Példaképem Zyzz és szeretnék olyan lenni.
Figyelt kérdés
Persze kiegészítve fekvőtámasszal és felüléssel.Konditeremben sok a beképzelt *** és oda nem akarok menni.2014. máj. 11. 14:49
21/28 anonim válasza:
A végső formája is lehet natúr kiváló genetikával, de ő kokszolt és ez tény. És valószínű hogy a kezdetektől, tehát a kisebb forma is koxos volt már nála.
22/28 anonim válasza:
Tudom, a kérdés nem affelé iranyult hogy zizi kokszos-e hanem hogy naturban melyik formája elérhető.
23/28 anonim válasza:
Szerintem előbb erre is válaszoltam.:-)
24/28 anonim válasza:
Legbiztosabban akkor fogod megtudni, ha kipróbálod magad. Szerintem. :*
25/28 anonim válasza:
Mármint ne érts félre,nem lekicsinyelni akartam amit csinálsz/csináltál eddig. Arra gondoltam, hogy senki sem jós, hogy ezt így megmondja.
26/28 anonim válasza:
Zyzz tele volt baszva, a neten fent vannak a kúrái.
Mellesleg gazdag szülők gyerek volt Ausztráliában, semmi dolga nem volt a kondizáson és a bulizáson kívül. Ergo annyit pihent, amennyit akart, azt evett, amit akart, nem kellett naponta 10 órát dolgoznia a bányában stb.
28/28 anonim válasza:
Zyzz szteroidnak köszönhetően hunyt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!