Mondanátok nekem karra jó edzéstervet? ( váll tricepsz bicepsz ) Többi lent!
3 éve edzek lassan, mindenhol szépen meglátszik, kivéve a kezeimen, ott is meglátszik azért de kezd aránytalan lenni az egész....
Van két kézi súlyzóm, francia rudam, súlyaim is vannak... a kézi súlyzókhoz van 2 pár azaz 4 db 2,5 meg a rudak is nyomnak minimum 2 kg-t...a francia rúdon vannak 5 kg súlyaim...de ezeket tudom variálni, mivel a súlyokat tudom növelni úgy hogy mondjuk átpakolom a súlyokat a franciáról a kézikre vagy a kézikről a franciára...így nagyobb súllyal is tudok edzeni...csak ötletem nincs...hogy hogy építsem fel, ha ebben tudnátok nekem segítséget adni azt nagyon megköszönném :)
Ja emellett még van egy multifunkciós edzőgépem is, azon szoktam lehúzásokat csinálni tricepszre.
A válaszokat már előre is köszönöm :)
Ja ez lemaradt:
Gyakorlatok amiket eddig végeztem:
Bicepsz:
Koncentrált bicepsz. 4x20
francia rúddal állva : 4x20
kalapács: 4x20
Húzódzkodás bicepszre : 4x 10
Tricepsz:
Lórúgás : 4x20
Lehúzás gépen: 4x20 ( 20 kg )
4x20 ( 30 kg )
Tolóckodás: 4x20
Váll:
Döntött törzsű oldalemelés 4x20
kinyomás kézi súlyzókkal 4x20
kinyomás francia rúddal 4x20
Vállra kell sima oldalemelés is, nem csak döntött.
Karra tudsz edzeni, nem kézre.:)
Jó amiket írtál, rengeteg jó gyakorlat van, érdemes variálni edzésenként, így én nem is határozok el előre gyakorlatokat, hanem bicepszre és tricepszre is végzek 3-3-at azokból, amiket jól érzek.
Köszönöm a javítást, igazad van :)
És a variálás működik? mármint látszik az eredmény?:D
Vállhoz én is még a sima oldalemelést beraknám - https://www.youtube.com/watch?v=lUgKw5xHyfs itt egy video a helyes végzésről. És most nem azért mert gondolom hogy rosszul csinálod, csak mert nekem nemrég segített, ezért sose tudni.
Előre emelés úgyszint vállhoz. És én még a csuklyát is oda sorolom, bár ez kinél hogy. A többi jónak tűnik számomra, tricepszre én még szoktam tricepsznyújtást állva kézisúlyzóval, de mehet rúddal is.
Ne keverd a gyakorlatot a sorozattal. Van pl az oldalemelés. Ez egy gyakorlat. Ezt végzed 3 sorozattal, sorozatonként 10-12 ismétléssel.:)
Kell egy nyomógyakorlat, ami lehet egykezes súlyzókkal vállból nyomás vagy kétkezes súlyzóval mellről nyomás.
Kell egy oldalemelés és kell oldalemelés döntött törzzsel.
Mindegyikből menjen 3-4 sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!