Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen jó edzéstervet ajánlotok?

Milyen jó edzéstervet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, ektomorf alak, és izmot szeretnék felszedni. Elsősorban olyan edzéstervre gondolok, ami itthon is elvégezhető és hasznos. Nem szeretnék egyből konditeremmel kezdeni.

2014. máj. 7. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne félj lemenni a terembe, sok kezdő van, nem lesz bajod.:)

Otthonra ha nincs eszközöd, akkor fegyencedzés, keress rá.

Ha pedig van súlyzód, akkor találsz a bodybuilderen 3 napos teljes testes otthoni tervet.

2014. máj. 7. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem edzettél, akkor igazából lehet jobban is jársz, ha saját testsúlyos gyakorlatokkal kezdesz. Fekvőtámaszok, kitörések, lábemelések-felülések, húzódzkodások. Ezeknek aztán kismillió változatuk van.

Ilyen jellegű edzésekhez tudom ajánlani ezt az oldalt:

[link]

Ha kicsit tudsz angolul akkor király vagy, de ha nem, az se gáz, mert videókban bemutatják mindig, mit hogyan mennyit kell. Edzéstervből is van rengeteg.

Itt pedig egy másik, ez is jó, hátránya, hogy igényel pár eszközt:

[link]

2014. máj. 8. 09:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

igen, eddig nem edzettem, ezért is gondoltam én is a saját testsúlyos edzésekre. A fegyencedzésröl mi a véleméntetek?

u.i. tudok angolul

2014. máj. 9. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó, írtam is az első kommentben. De ha az izommeret fontos, akkor a súlyzós edzés jobb.
2014. máj. 9. 05:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A fegyencedzés jó alap lehet, de érdemes mellé olvasgatni a táplálkozásról, mert arról pl. egy szó sem esik belőle. A Sárga kapszula jó kiindulási pont lehet.

+ szerintem a legjobban úgy jársz, ha a fegyenc gyakorlatai mellé az edzésekbe beraksz valami kardió mozgást, mint ahogy az első linkben írják is.

2014. máj. 9. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!