Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy legyen emberi formám, ha...

Hogy legyen emberi formám, ha 0 az energiám?

Figyelt kérdés

Tipikus gyökér gyerek esete vagyok.

Gyenge testalkat, vézna, nem marad meg rajta semmi, suta mozgás, ebből kifolyolag mentális bajok.

Dolgozni járok, és még a 8 órás munkaidőtől is nagyon kifáradok (mérnöki terület). Elegendő kajára nincs pénzem (mert ugye zabálnom kell egy csomót attól függetlenül, hogy 60 kiló vagyok)...

Na, szóval semmi energiám se testileg, se agyilag.

És akkor még eljárjak kondiba vagy akármilyen sportra MUNKA UTÁN?

Mi értelme ennek?

Miért lenne nekem attól JOBB, hogy szopatom magam és fájdalmas edzésben veszek részt, amikor még a napot is alig élem túl? Könnyen beszélnek azok, akiknek sok az energiája, de nekem élni nincs erőm.

Ha eljárnék kondiba, tuti meghalnék pár nap után, mert nem lenne időm aludni meg ilyenek. Álmos lennék, fájna mindenem, végül meg kirugnának a francba, mert nem teljesitek.

Miért nem születhettem én is erős testalkatúnak és jóképünek?

Miért kell magam szopatni kondiban azért, hogy olyan nöknek kelljek, akik meg semmit sem csinálnak? Mert lássuk be, egy nő nem végez annyi fizikai munkát edzés közben, mint egy himnemü. Következésképpen, neki könnyebb. Nem tudom máshogy felfogni ezt.

Na, tehát még egyszer mondom. Tartásom nagyon rossz. Mozgáskulturám megintcsak nulla. Tehát csak azért kéne honapokat járnom tornázni, hogy egyáltalán kondiba elkezdhessek járni. :( :( :(

Ilyenkor csak sírnék egész nap, hogy miért vagyok állandóan elküldve a gulágra, és miért van még az átlagos szint is csillagászati távolságban tőlem :(

25 éves vagyok :( Semmit nem értem még el az életemben :/

Most menjek el pszichiátriára, hoy irjon fel gyógyszert, hogy jobban legyen, aztán mikor abból meggyógyultam, jöhet a mozgásjavitás, ha az megvan akkor jöhet a sport, ha az megvan, akkor jöhet a tömegnövelés, ha az megvan, akkor jöhetnek a tnaulás, majd az álláskeresés, majd pedig a karrier...25 évesen kicsit késő

2014. máj. 11. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
De ha egyszerűen nincs ra erom? az akarastol nem lesz
2014. máj. 11. 17:27
 42/71 anonim ***** válasza:
Figyu: szerintem írkálhatnánk itt hetekig, akkor sem jutnánk veled előrébb. Neked kell ezt megoldani valahogy.
2014. máj. 11. 17:30
 43/71 anonim ***** válasza:

Énis elég hulla voltam,fáradt egész nap,gyenge vékony srác.

Mióta edzem sokkal másabbul látom a világot is,lett energiám stb.

Miért lenne NEKED JOBB? ha neked ilyeneket kell krédezgetni,akkor neked semmiben nem lenne jobb.

"Szopatom magam " Edzés közben nem érzek semmilyen szopatást,a nap fénypontja,amikor edzek,alig várom. (Jó,ez nem minden napra igaz)

Nem muszáj edzeni,lehet a gép előtt ülni és verni a brét.

Nincs pénz kajára? havi 30k-ból elég jó étrendet lehet csinálni a te testsúlyodhoz,ha elhagynád a Coca-cola + gumicukor,csoki kombókat.

Nem kell itt gyökérkedni.

"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."

2014. máj. 11. 17:30
 44/71 Andi80018 ***** válasza:
100%

Hát, kemény vagy kérdező, kajak pszichiátriai rendelést tartottak neked a srácok. Az a baj, hogy minél többet gondolkodsz negatívan, annál jobban gyengülsz, míg a végén a pszichés szarságaid fizikai betegségben fog megnyilvánulni. Először is a gondolkodásodat kell megváltoztatni, anélkül semmi se fog változni. Ha mindennap az van benned, hogy ez 0 vagyok, marad ez, sőt rosszabb lesz. Neked kell megtalálnod a megoldást, illetve olyan célt kitűzni, amit el is tudsz érni. Egy pszichológus lehet tudna valamelyest segíteni, legalábbis egy utat mutatni, amin haladnod kéne gondolatilag. Utána lehetne a testeddel foglalkozni, mert csak így fog menni.

Egy vérképet azér lehet csináltatnék, hogy minden rendben van-e, vérnyomást mérni. Azért ez nem normális, hogy olyan gyenge vagy, mint egy 80 éves öregasszony, hát hagyjuk már.

2014. máj. 11. 17:41
 45/71 anonim ***** válasza:

Picsogsz, hogy nincs erőd, nincs motiváció, csak szopás lenne az egész, de közben a hőn áhított adoniszi testre vágysz.

Nem tudom, szerintem valahol köztudomású tény, hogy ami JÓ az életben, azért tenni KELL. Na most, ennek tudatában két dolgot tehetsz:

1) Vagy megembereled magad, növesztesz magadnak két darab golyót a lábad közé, és megcsinálod.

2) Vagy addig picsogsz amíg meg nem halsz, anélkül, hogy bármi méltóságteljeset kezdtél volna magaddal.

A döntés nem a mi kezünkben van, egyedül csak a tiédben. Nekünk hiába magyarázol bármit, csak magadat csapod be.

2014. máj. 11. 17:44
 46/71 Andi80018 ***** válasza:
Egyébként meg nem biztos, hogy a testépítés a neked való sport. Van más is.
2014. máj. 11. 17:44
 47/71 Andi80018 ***** válasza:

ja, én meg elmondom, hogy fél ötkor kelek, és háromnegyed nyolcra érek haza, amikor is nem tudok egyből lefeküdni, pihenni. Amikor meg nem melózok, akkor is van itthon teendő, fél hétkor kelek, házimunka, de mindig futok, utána főzés, edzés, kb 11-kor fekszem le. Úgyhogy már ne is haragudj, nem egy nagy történet a te 8 órád, nem kell sírni.

Szerintem mindenkinek vannak bajai, mindenki fáradt, és depis is valamikor. Egyébként már az is sokat számít, hogy valakinek elmondod a problémáidat, barátnak, ismerősnek.

2014. máj. 11. 17:52
 48/71 A kérdező kommentje:

na, látod le is irjátok, hogy menjek előbb pszichiátriai kezelésre, hogy utána egyáltalán sportolni el tudjak kezdeni...

Amugy megjártam már a korházat ezzel a dologgal két év pszichologus után. Kaptam gyógyszert, a mellékhatások miatt halálfélelmem lett meg egyszer elborultam az utcán.

2014. máj. 11. 17:52
 49/71 A kérdező kommentje:
elözö munkahelyemen 6:50 kor kezdtem, tehát fél 6 kor keltem. 4-re hazaértem, akkor fözés, ez meg az, este meg irány vagy barátnöhöz vagy sörözni. 2 honapig birtam ezt a 5-6 órás alvásokat, utána már nem volt elég a 9 óra se.
2014. máj. 11. 17:54
 50/71 Andi80018 ***** válasza:
Hát persze, hogy először pszichésen kéne rendbe jönni, hogy gondoltad? :-) Amúgy elég vicces vagy, engem megmosolyogtattál, legalább, az is valami. :-)
2014. máj. 11. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!