Miben segített neked a kondizás, illetve járt e valaki "hasonló cipőben"?
Sziasztok. A kérdésem kissé elvont lesz:
27éves vagyok, és mostanában kezdtem el terembe járni, személyi edző segítségét kérve.
Igazából, amiért elmentem a terembe, hogy észrevettem magamon hogy szinte "megkeserítem" a családom életét...
A sok (kényszer) munka, sok stressz, úgy éreztem túl nagy nyomás nehezedik rám, folyton rosszkedvű voltam, már a melóhelyemen sem tudtam jól teljesíteni, és ennek az egész idegességnek, rossz hangulatnak az élettársam látta kárát.
(Igazi elviselhetetlen, nem normális házisárkány lettem)
A szociális kapcsolataim sem túl fényesek... ami a korábbi, rossz családi minta "hozománya" úgymond... igaz, lett volna már időm változtatni, de minden figyelmem a munkára fordítottam, és hogy valahogy "megvessem a lábam".
Akkor szedtem össze magam , és mentem el a terembe segítséget kérni, mikor úgy éreztem, hogy ez így nem mehet tovább.
Nem igazán tudok más helyet, ahová a kérdést kiírhatnám, és örülnék, ha lennének akik megosztanák történeteiket, akiket megváltoztatott ez a sport.
Segíthet levezetni a feszültségeket, de csak önmagától a sporttól ne várd, hogy totális változás lesz. Az egyéniséged nem alakul át ettől jelentősen. Ettől még folyamatos önelemzés szükséges.
Én meló után megyek edzeni, így onnantól, hogy leteszem a munkát, kilépek a kapun, csak az edzésre összpontosítok. Ez azért segít abban, hogy ne a melón stresszeljek délután is. Utána este persze megint jön egy kis idegesség a gyk miatt.:), de az már más egy kicsit.
Hosszú távon nagyon sokat segít és meg tudja változtatni az egész életedet, nem csak testi, fizikai, hanem szellemi és mentális értelemben is.
De ez nem egy-két hónap, hanem inkább évek.
Segít a munkában/tanulásban, sokkal kitartóbb, türelmesebb leszel. Tudod, hogy mindenért meg kell dolgozni, nem várod a sült galambot a szádba, de azt is tudod, hogy a befektetett energiáknak mindig megvan az eredménye is.
Segít a párkapcsolatokban is, nem csak arra gondolok, hogy könnyebb az ismerkedés, ha jól nézel ki, hanem hamarabb észreveszel dolgokat, legalábbis nekem így volt. Meg önbizalmat ad, kevésbé leszel kapcsolatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!