Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hány kidolgozott testet...

Ti hány kidolgozott testet láttatok már tanyán vagy útépítésen?

Figyelt kérdés
Néha feljönnek az ilyen kamu étrendkiegészítők reklámjai (Xtreme power,Musclemax stb.) Facebookon elém.Elolvasgattam a kommenteket és rengeteg volt köztük ami szerint olyan testet csakis fizikai munkával és tanyán lehet elérni különben ..én valahogy annyi testépítő kinézetet nem láttam tanyán de ki tudja,ti?
2014. máj. 10. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi? Én ezt most nemigazán értem... linked nincs?
2014. máj. 10. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Láttam én is, sokan erre verik a mellüket, hogy ők fizikai munkával erősebbek és a gyúrás hülyeség. Büszke lehet rá, én viszont arra vagyok, hogy programozóként ledolgozom a 8 órám, utána elmegyek konditerembe és nem kényszerből kell fizikai munkát végezni éhbérért estig (amiért azért tettem is valamit, nem csak az árral sodródok és panaszkodok). Az átlag fizikai munkás nem néz ki jól, attól nem is igazán lehet, amit a nagy átlag eszik (kenyér,parizer,tészta,stb). Persze a csirke+rizs+zöldség is le van nézve, ha nem alkoholizálsz az is.
2014. máj. 10. 13:17
 3/7 Osynho ***** válasza:
100%

Rengeteg a hülyeségeket tényként közlő és a véleményét végletekig erőszakosan védő tudatlan ember. Őket a tények se zavarják.

Az ő nagyapjuk egész életében ivott és dohányzott, csak szalonnát, zsírt és fehér kenyeret vett, de 100 évig élt és reggelente traktorokat dobált félkézzel. Tehát a testépítés hülyeség.

2014. máj. 10. 14:44
 4/7 anonim válasza:
0%

Tanyán, útépítésen nem kigyúrt állatok vannak, de mégis sokan erős fizikumúak, mert erő is kell oda, nem úgy mint a lufiembereknél, mert egy részüknek az csak esztétika, de nem biztos, hogy attól bírnák a huzamosabb fizikai munkát.

Ráadásul aki dolgozik az nem is ér rá eljárni "gyúrni", csak vannak akik áltatják magukat, hogy ők milyen "egészségesek, f..a gyerekek", satöbbi, mint itt is a 2-es.

2014. jún. 23. 23:15
 5/7 Osynho ***** válasza:

Utolsó: nyilván semmi közöd a témához, ami nem is baj. Csak akkor ne írj karakán véleményt. ;-)

Tanyán valóban nincsenek kigyúrt állatok, mert a tanyasi munkával nem lehet testépítő fizikumot építeni.

A lufiember kifejezést megmagyarázhatnád, mert nem igazán értem.

"de nem biztos, hogy attól bírnák a huzamosabb fizikai munkát"

Lehet, hogy nem ,mivel nem arra edzenek. Ahogy egy tanyán dolgozó se fog 200kg-al guggolni. Almához körtét hasonlítasz. Sőt, lehet, hogy egyikük se tudna deriválni, integrálni. :D

"Ráadásul aki dolgozik az nem is ér rá eljárni "gyúrni"

Ez nem igaz. Ez a lusták kifogása.

2014. jún. 26. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Zérót. A fizikai munkások többsége max. zsírmentes testű, nagyon nagy részük alkesz-láncdohányos-mindent összeevő roncs.
2018. okt. 19. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy tanyasi srácot ismertem, magát q nagyra tartó kis girnyó félcigány bűnöző volt, aki keverte az állóképességet a testépítés esztétikai sport jellegével.
2018. okt. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!