Feleslegesen edzettem órákat - felszívódott a fehérje?
Helo! Fura kérdésem van de tényleg tudnom kell, hogy felesleges volt-e a próbálkozásom. Nem bírja jól a gyomrom a
fehérjeturmixot, valószínűleg a laktóz miatt, le is cserélem. Egészen eddig viszont azt gondoltam ez normális, mert biztos szokatlan a szervezetemnek, soha nem ittam ilyeneket.
A Kérdésem az, hogy eddig vajon a fehérje amit ittam rendesen felszívódott a mellékhatások ellenére vagy megszabadult tőle a szervezetem?
Valószínűleg a laktózzal lesz akkor a baj, keress marhafehérjét, vagy hasonlót! Egyébként az első pár alkalommal előfordul ilyen, hiszen hatalmas adag, és nincs hozzásokva a szervezet.
Azért teljesen nem mehetett kárba, a nagyrésze ilyenkor is felszívódik, nem effektíve "az" jön ki, csak beindítja az ürítést bármi áron. Szóval felszívódik az, ha nem is 100%-ban (soha nincs teljes felszívódás igazából).
a marhafehérje nem valami jó választás, főleg, azért, amiből készül(nem a marhahúsból van kivonva a fehérje)
én a tojásfehérjét választanám a helyedbe, sok gyártónak van, és nem nagyon panaszkodnak rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!