Mennyi fehérjét kéne bevinnem naponta?
Figyelt kérdés
178cm magas vagyok, 71 és fél kg, edzéstervet már kidolgoztam be is vállt sokat fejlődtem de alig viszek be fehérjét. a kérdésem ,hogy mit kéne ennem 1 nap és hányszor?(lehetőleg ne méreg drága ételeket)2014. máj. 8. 20:26
1/4 anonim válasza:
kb 140g fehérje legyen meg.
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
Mindegy hogy te a napi bevitelt 4 vagy akár 6 kajálásból oldod meg, ahogy neked jó. A napi összmennyiség a lényeg.
2/4 anonim válasza:
Egyébként kell még napi 70g zsír is neked és annyi ch, hogy tudj hetente 0,3-0,5 kg-ot tömegesedni.
3/4 anonim válasza:
Mi az hogy ne mereg draga eteleket? Nem kaviart esznek a testepitok: D csirkemell pulykamell sovanyturo tojas szenhidrat rizs teljes kiorlesu kenyer fott burgonya esetleg es zoldsegek
4/4 anonim válasza:
az életben maradáshoz kell 0.8g* testtömeg fehérje, edzés mellé ajánlott a 2-3gramm*testtöneg
ezek közt az adatok közt ki kell tapasztalnod, hogy neked mennyi kell én elvagyok 1.5-1.8 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!