Szerintetek túledzés lenne? A tömegelés rovására menne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most érettségiztem le,így több időm van a sportolásra...
Hétfőtől kezdem a tömegnövelést.
Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen zsírosodom és a testzsírom is állandó 12% körül van. (190centi 80kg)
Arra gondoltam, hogy heti 2x elmegyek kettlebell edzésre régóta ki szeretném próbálni, valamint minden reggel futnék 6km-t...a leégetett ch-kat beleszámolnám a kajámba, ha lehetséges ennyit enni..
Szerintetek a minden reggeli 6km futás heti 2x kettlebell és heti 3 súlyzós edzés sok egyszerre?
2014. máj. 8. 15:02
1/3 anonim válasza:
a ketlebenn magában súlyzós edzés, én a helyedben miután megtanítják az alapokat ketlebell edzésen utána összekötném a kettlebellt a súlyzós edzéssel
2/3 anonim válasza:
Szerintem keményen beleszól a napi 6 km futás a tömegelésbe, hiába megy annyival több kaja. De majd meglátod, tudom sokan nem hisznek nekem.
3/3 anonim válasza:
Szerintem pedig hagyd a futást a fenébe. Heti 3x súlyzós edzés + heti 2 kettlebell(kardió jelleggel swing/snatch stb.). Ez lesz így a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!