Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám eldönteni hogy...

Hogyan tudnám eldönteni hogy mit csináljak? Tömegnövelés vagy szálkásítás?

Figyelt kérdés
178cm 80kg vagyok, hasam van amiből lehetne ledolgozni, úgy gondolom hogy nem kellene tömeget növelnem. Ti mit gondoltok?
2014. máj. 4. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
ha sok a zsír, úgy értem, hogy 8-10 kilónál több, akkor érdemes egy részét leadni tömegelés előtt. Ha pedig nincs annyi zsír, akkor mehet a tömegnövelés. Nem olyan bonyolult ez.:)
2014. máj. 4. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondják, ebben a földi életben tanulnunk kell. Választások elé kényszerülünk ahol döntéseket hozunk mint egy iskolás dolgozatírás közben.

Neked kell meghoznod a döntéseidet, Sandorzsolt legfeljebb útmutatással szolgálhat eme úton..

2014. máj. 4. 18:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam 17kg zsír van rajtam. Így nem is kérdéses :)
2014. máj. 4. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Jön a nyár, hamarosan csomó zöldségnek szezonja lesz, izzadni fogsz a nap 28 órájában, baromi sok vizet kell majd inni, és a tikkasztó melegben lehet amúgy is a könnyedebb ételek fognak majd jól esni...ilyen feltételek mellett szerintem a szálkásítás sokkal könnyebben megy, de ez csak a személyes véleményem :)
2014. máj. 4. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor egy részét ledobhatnad.:-)
2014. máj. 4. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor a Carboxot elhagyhatom?
2014. máj. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!