Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit jó csinálni/enni edzés...

Mit jó csinálni/enni edzés után? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok már úgy 1-2 hónapja elkezdtem edzeni hasra, első két kocka látszik is de persze ez semmi tovább akarom folyatatni és ma elkezdtem mellre is gyúrni leginkább fekvőtámasz de különböző gyakorlatokkal és most úgy érzem hogy egyszerűen már a saját karjaimat sem bírom el annyira szar, nem is fáj hanem olyan fura érzés, ez szerintetek jót jelent? Vagy rossz ötlet volt hirtelen nagyon megerőltetnem a mell/kar izmaimat? Mert ugye előtte nem igazán gyúrtam oda, illetve mit jó enni edzés után? Vagy inkább esmmit? Mármint azt gondolom hogy nem szénhidrátos kaajákat hanem valami fehérjében dús kajákat nem árt enni utána vagy azért várjak vele?
2014. máj. 4. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenre kell edzeni!
2014. máj. 4. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen igen rájöttem főleg hogy kis mellekkel az alakuló kockás has is rosszul néz ki nem hogy úgy hogy már rendesen látni lehetne a kockás hasat, ezért is kezdtem el mellre edzeni de aztán ugye majd fogok karra is meg mindenhová csak szeretném picit magam felkészíteni aztán szerintem megyek konditerembe
2014. máj. 4. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasni kellene, kezdhetnéd a sárga kapszulával. Jó felé gondolkodtál, a táplálkozást redben kéne rakni, ha nem eszel elég szénhidrátott nem lesz energiád az edzéshez, a fehérje meg az izmok építőelemei , azt is fogyasztani kellene megfelelő mennyiségben. A sport miatt meg megnől a vitamin és ásványianyag szükséglet is. Kell az izmoknak a pihenés is, tehát nem jó ha minden nap edzel.
2014. máj. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!