14 éves fiunak otthoni edzés tervet össze állítani? , nagyon szeretnék már vmit csinálni magammal mert gyengének érzem magam.
Nyugodtan edzhetsz ebben a korban mint teremben mint otthon..egyik sem árthat ameddig ésszel csinálod!
Én is a te korodban fogtam neki az edzésnek! Egy évig otthon edzettem majd 15 éves koromban nekifogtam a termemben való edzésnek!15 éves koromban úgy kb 166-7 cm-voltam most meg 176-7..szóval ne aggódj a növés miatt! Az úgysem az edzéstől függ hanem a genetikától!Alacsony szülőkből ritkán lesz magas utód!
Na de, hogy a kérdésedre is válaszoljak :)
Ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd el elsősorban a fegyencedzést! Ott kapsz edzéstervet illetve elmagyaráz mindent amit tudnod kell a gyakorlatokról!Miután ez megvolt olvasd el a "sárgakapszula" című könyvet!Ha jól tudom mindkettőt ingyenesen le is töltheted az internetről!
A sárgakapszulában kaphatsz magadnak étrendet illetve sok mindent megtudsz a testépítés fogalmairól!
Remélem segíthettem!Ha továbbra is akad kérdésed bátran tedd fel :)
Nincs amit! Remélem segíthettünk!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!