Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves fiunak otthoni edzés...

14 éves fiunak otthoni edzés tervet össze állítani? , nagyon szeretnék már vmit csinálni magammal mert gyengének érzem magam.

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
14 évesen még fejlődésbe vagy ezért valami "iskolai" sportot válasz!
2014. máj. 2. 00:10
 2/6 kovpet ***** válasza:
A Fegyencedzés pont neked való, guglizd meg, töltsd le, olvasd el.
2014. máj. 2. 08:54
 3/6 Xyrot ***** válasza:

Nyugodtan edzhetsz ebben a korban mint teremben mint otthon..egyik sem árthat ameddig ésszel csinálod!

Én is a te korodban fogtam neki az edzésnek! Egy évig otthon edzettem majd 15 éves koromban nekifogtam a termemben való edzésnek!15 éves koromban úgy kb 166-7 cm-voltam most meg 176-7..szóval ne aggódj a növés miatt! Az úgysem az edzéstől függ hanem a genetikától!Alacsony szülőkből ritkán lesz magas utód!

Na de, hogy a kérdésedre is válaszoljak :)

Ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd el elsősorban a fegyencedzést! Ott kapsz edzéstervet illetve elmagyaráz mindent amit tudnod kell a gyakorlatokról!Miután ez megvolt olvasd el a "sárgakapszula" című könyvet!Ha jól tudom mindkettőt ingyenesen le is töltheted az internetről!

A sárgakapszulában kaphatsz magadnak étrendet illetve sok mindent megtudsz a testépítés fogalmairól!

Remélem segíthettem!Ha továbbra is akad kérdésed bátran tedd fel :)

2014. máj. 2. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 2. 11:12
 5/6 Xyrot ***** válasza:

Nincs amit! Remélem segíthettünk!

Szép napot!

2014. máj. 2. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha bohóckodni akarsz akkor nyomd csak a fegyencedzést!
2014. máj. 3. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!