1db egykezes kb 7-8 kg-s súlyzóm van. Erre milyen edzés tervet lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok.2014. ápr. 21. 12:34
1/11 dirtboy válasza:
csak arra kb semmilyent de mivel tudod használni a saját testsúlyodat is így fegyencedzést csinálhatod és azt kiegészítheted az 1db egykezeseddel.
mondjuk az a 7-8kiló nem sok.
2/11 A kérdező kommentje:
Fegyencedzéshez nem sok a 90 kilóm a 33-as karomhoz? Meg fegyencedzés miből áll? És lehet otthon is csinálni?
2014. ápr. 21. 13:08
3/11 dirtboy válasza:
fegyencedzést letöltheted netről,otthon nem lehet csak is börtönbe elitlétként.
javaslom a bankrablást,ha sikerül és megúszod lesz pénzed súlyzókra,ha elkapnak akkor bent csinálhatod a fegyencedzést.
magad is láthatod hogy csakis jól jöhet ki a dologból. :D
4/11 dirtboy válasza:
ja és az a 90kiló az milyen magassághoz társul?
vagy ha tudod a testzsír%odat az is jó.
5/11 A kérdező kommentje:
191 cm vagyok.
2014. ápr. 21. 13:16
6/11 dirtboy válasza:
akkor nem olyan sok az hiszen magas is vagy hozzá
7/11 A kérdező kommentje:
De azért pl. fekvőtámaszhoz még is gyenge a karom a súlyomhoz képest.
2014. ápr. 21. 13:25
8/11 dirtboy válasza:
az elég szomorú,hány éves vagy egyébként?
9/11 A kérdező kommentje:
15
2014. ápr. 21. 13:35
10/11 anonim válasza:
Erőltetni kell. És én is ajánlom a fegyencedzést. Van könyv róla, pontos ukászokkal, de persze a netről is letölthető. És ott még a hagyományos fekvőtámaszt is kb 5 féle módon mutatják be, nehézségileg növekvő sorrendben. Mellesleg a fekvőtámasz és a kar mérete nem feltétlen függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!