Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek túl durva volt ez...

Szerintetek túl durva volt ez a kombó?

Figyelt kérdés

Üdv.

Tegnap voltam edzeni, gondoltam próbáljak ki valami új kombót, kar edzés volt.

Kreatin kúrán vagyok, mellette ment Hot Blood meg AAKG-1000.

Olyan durva edzésem volt, hogy azt hittem a karjaim leszakadnak, másnap nem nagyon szoktam érezni a karom, hogy annyira fájjon, de most érzem rendesen.

Az edzés végén erős fejfájás kapott el, picit a fejem is nehéznek bírtam, lehet a vérnyomásom volt.

Mehet még ez a kombó heti 1-2x, vagy álljak le ?

2014. máj. 3. 09:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg az erekről nem is beszéltem, olyan durván kijöttek, még a vállamnál is.
2014. máj. 3. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A Hot Blood meg a különféle "bedurrantók" CSAK akkor kellenek, amikor valakinek nagyon nincs kedve edzeni, nem pedig minden edzés előtt.
2014. máj. 3. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
AAKG mennyi ment? Arginint tartalmaz a Hot Blood is, fejfájás esetleg lehetett az értágító hatás miatt, ami az agyban is jelentkezik. AAKG-t szerintem csak fokozatosan növeld mellette, vagy ne is Hot Blood mellett edd, hanem este lefekvés előtt a növekedési hormon termelődés serkentő hatása miatt.
2014. máj. 3. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Hot blood egy vacak, nekem nagyon nem jött be, 5-10 percre nagyon megpörget, 20-30 perc múlva meg totál leesik tőle a vércukrom. Mezei koffeintabi+sportszelet duo edzés előtt, nagyon maszek :D de nekem komolyan jobb mint az energizálók amiket megveszel egy rakat pénzért.
2014. máj. 3. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek a cuccok nem mindenkinek ugyanúgy hatnak, van akinek szinte mind, van akinek meg semelyik. A hot blood nekem se annyira jött be, nekem sokkal inkább a Big Bang, de attól még nem szarozom a Hot Blood-ot, mert sokaknak bejön és nem gondolom, hogy azért mert hülyék és csak beképzelik
2014. máj. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!