Ilyen durva fizikumot, hogy érhet el egy halandó ember?
Figyelt kérdés
A videóban egy brutál nagydarab testépítő bemutatója van. Ez hogy lehetséges, hogy szinte sehol nem lehetett róla hallani eddig? Csak szólok, hogy tényleg megrázó látvány, Kai Greene szerű.
2014. febr. 16. 20:36
1/4 anonim válasza:
A nagymamája keveri bele neki a reggeli narancslébe a koxot,csak így érhette el.Jay a legjobb barátja,és azért nem akar nagyon híres lenni,mert Cutler nem örülne neki.remélem így már választ kaptál a kérdésedre:)
2/4 anonim válasza:
Jobb karizomzat feszítése... most a másik oldalit! :D
3/4 anonim válasza:
Ti mit csináltatok volna a nő helyében? (Mármint akinek a gyűrűt adták)
4/4 anonim válasza:
szerintem teljesen jól reagálta le,nem sértette meg,de nem is ámította(értem ezt az izom show-ra is)én is ezt csináltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!