Bunny most rakott ki egy cikket a tuledzetsegrol. Lattatok?
Sokak szerint ilyen allapot nemlephet fel ha taplalkozasod rendben van.
velemenyetek ?
Teny hogy az emberek osszekeverik a tuledzest az alulevéssel. De rohadtul ritka a túledzés.
Az hogyha nem megy fölfele a mérleg az azert van mert nem eszel elég kaloriat. Ha eleget viszel be a tömegednek nőnie kell. Ez fizika.
Nem a tuledzes miatt nem nősz
Rich Piana nyilatkozta hogy nincs túledzés csak kevés kaja és kevés pihenés!
tehát ha a kajád rendben van és pihenés is okés napi 8óra alvás + edzésbeosztásban is megvan a regenerálódáshoz szükséges idő akkor nem lesz gond
Rich piana aki szerint nincs tuledzes de massziv koxadagolat nyom es a karjanak az 1/3-a synthol.
Ez tipikusan olyan ember akinek meg kell fogadni a tanacsat,
gyerekek csak ha fel úgy néznétek ki már akkor elégedettek lennétek szerintem. isszátok a kis fehérjét és azt várjátok hogy lesz 50es karotok ébredjetek már fel, és közbe meg úgy néztek ki hogyha meglát valaki benneteket az utcán azt sem mondja meg hogy fogtál már életedbe súlyzót.
Utolsó: ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
És még kitérek arra hogy egyik ilyen nagy testepito sem azert néz ki ugy ahogy mert ok edzenek a legjobb modszerrel, vagy mert ők a legelszàntabbak mindenki közül.
A világ legjobb genetikáival párosulnak a massziv koxadagok. Ezert ilyen durvák.
Az más hogy Rich Piana is kijelentette hogy naturban van túledzés és inkább erőre kell edzeni.
Sosem akartam 50-es kart és testépítő kinézetet, és odáig oké, hogy 20 kiló plusz után is az átlagszint alatt tartok, és nem mondanák meg rólam, hogy fogtam már súlyzót, de legalább már nem én vagyok a súlyzó. Nem ez az átlag, de ez van, ez az én történetem.
A szarkazmussal csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy attól, hogy egy ember mond valamit, még nem lesz az általános tudományos tény.
A profi testépítők meg egy más világ. Sőt, akármelyik másik ember egy más világ (kivéve azon primitív emberek csoportját, akik olyan egyszerűek, hogy még belül is ugyanolyanok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!