Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez meg hogy lehetséges nem értem?

Ez meg hogy lehetséges nem értem?

Figyelt kérdés

Üdv.

8 hónapja edzek keményen, étkezést próbálom betartani, nagyjából betartom mindig. Kiegészítőt csak fehérjét,vitamint és CH-t használok.

8 hónap alatt 58 kg-ról felmentem 65 kg-ra.

169cm magas vagyok.

Haverom meg szerintem elég jó genetikája van.

5 hónap alatt 8 kg-ot pakolt magára. Nagyon durván látszik rajta, mikor levetkőzött T-Shirt féleségbe az arcom lefagyott. 33-34 keze volt kb most 38-39 körüli.

Viccelődtem neki, hogy feszítsek meg a kezeit, semmi háj nem volt rajta az alkarjából 2 ér kipattant meg a bicepszéből is, semmi zsír nem fedte meg vizes sem volt.

A hasán szemmel jól láthatóak a kockák.

Most ez ennyire genetikafüggő minden ? Vagy valami rosszúl csinálok. Teljesen ki vagyok ábrándulva magamból és kifordúlva.

Valamit tudtok ajánlani amit bevethetnék én is ? Ami pici tömegben még megdobna. Nem vagyok hízékony.

2014. ápr. 28. 15:02
 1/3 Dogmatix91 ***** válasza:
Igen, ennyit számít a genetika. Ami picit tömegben megdob az a kaja. Tömegelés alatt nyilván jön valamennyi zsír is, de ha nem vagy hízékony akkor az nem lesz jelentős.
2014. ápr. 28. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Haverom : 172cm magas és 71 kg
2014. ápr. 28. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyit számít a genetika, igen. 5 hónap alatt 8 kg, az nem olyan durva egyébként. A havi 1 cm karra az simán átlagos. De ez csak eleinte megy ilyen ütemben.
2014. ápr. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!