Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erősember edzés kondiban...

Erősember edzés kondiban lehetséges?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 27. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nehéz, mert pont azokat a gyakorlatokat kellene végezni: golyópakolás, koffercipelés, autótartás, stb.

Amit tehetsz az az, hogy alapgyakorlatokban erősödsz: felhúzás, guggolás, mellről nyomás, stb..

De nem csak dinamikus gyakorlat kell, mert ugye van pl súlykitartás minél több ideig. Azt is tudod gyakorolni.

2014. ápr. 27. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten lehet.

Én úgy csinálnám, hogy prioritást élveznének azok a gyakorlatok, amelyekhez hasonló számok is vannak.

Így szerintem fontosabb az előlguggolás, mint a hagyományos, mert az erősember számokban is inkább ilyen módon kell megemelni valamit.

A fej fölé nyomás (mellről nyomás állva rúddal) is hasznosabb, mint a fekvenyomás, mert inkább ehhez hasonló számok vannak.

Lehet még kitartásokat is végezni, például oldalemelés helyett a két egykezes súlyzó kitartása, és ugyanez előre is.

2014. ápr. 28. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

És milyen ismétléseket végezzek?Csináljak 4x8-at?

2014. ápr. 30. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Kell max kozeli súly is, amivel 2-4 megy, és kell, kisebb is. Variáld. De miért lettem lepontozva?
2014. ápr. 30. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nem én pontoztalak le.Mindkét válaszodra zöldkezet adtam.

2014. ápr. 30. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
És,ha ezeket csinálom,atol már erősember edzésnek fog számítani?Vagy nincs valami hivatalos erősember edzésterv?
2014. máj. 1. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem fog annak számítani, mert ahhoz köveket kellene pakolni és koffert cipelni, kamiont húzni. De így is sokat teszel annak érdekében, hogy ha majd gyakorolod a konkrét erősember számokat, akkor az jobban fog menni.
2014. máj. 2. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.AKkor ez így csak testépítő edzés lesz,Vagy mát erőemelőnek számít?
2014. máj. 2. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez ilyen vegyes.:)
2014. máj. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!