Nehéz, mert pont azokat a gyakorlatokat kellene végezni: golyópakolás, koffercipelés, autótartás, stb.
Amit tehetsz az az, hogy alapgyakorlatokban erősödsz: felhúzás, guggolás, mellről nyomás, stb..
De nem csak dinamikus gyakorlat kell, mert ugye van pl súlykitartás minél több ideig. Azt is tudod gyakorolni.
Valamilyen szinten lehet.
Én úgy csinálnám, hogy prioritást élveznének azok a gyakorlatok, amelyekhez hasonló számok is vannak.
Így szerintem fontosabb az előlguggolás, mint a hagyományos, mert az erősember számokban is inkább ilyen módon kell megemelni valamit.
A fej fölé nyomás (mellről nyomás állva rúddal) is hasznosabb, mint a fekvenyomás, mert inkább ehhez hasonló számok vannak.
Lehet még kitartásokat is végezni, például oldalemelés helyett a két egykezes súlyzó kitartása, és ugyanez előre is.
Köszi.
És milyen ismétléseket végezzek?Csináljak 4x8-at?
Köszi.
Nem én pontoztalak le.Mindkét válaszodra zöldkezet adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!