sziasztok, régebben még írtam egy kérdést hogy hogyan szálkásítsak és izmosítsak, akkor olyan választ kaptam hogy:
Olyan nincs hogy lefogyok és izmot szedek fel, tömegelni kell és szálkásítani azután.. Nos én szerettem volna ezt megcáfolni és sikerült is! 184cm vagyok 84kg ról kezdtem még tavaly, 70 kg ra sikeresen le is fogytam úgy hogy szinte alig maradt rajtam izom (de sikerült) és most pedig kezdem felszedni az izmot és nem is megy olyan rosszul.. a Kérdésem az lenne hogy miért is mondták azt hogy ezt így nem lehet?
"le is fogytam úgy hogy szinte alig maradt rajtam izom"
Mi a kérdés?
2014. ápr. 22. 17:59
2/22 anonim válasza:
De látod nem egyszerre ment, hanem előbb lement az izom is. Tehát egyszerre nem ment az izmosodás és a zsírleadás, mert vesztettél izmot! Úgy lehet hogy előbb zsírleadás, után izomnövelés. Ezt nem is cáfoltuk soha, hanem egyidőben nem megy. Illetve kövér kezdőknél kis ideig az is lehet.
2014. ápr. 22. 18:01
3/22 Andi80018 válasza:
Be calm, neked se sikerült. :-)
2014. ápr. 22. 18:08
4/22 A kérdező kommentje:
#2 -es igen de én azt hittem hogy azt cáfoljátok hogy nem lehet úgy hogy le a zsír és fel az izom, én mondjuk azért csináltam így mert ha úgy gyúrtam volna hogy ha sok zsír lenne rajtam akkor ugye nem látszik annyira, csak ha szálkásítok utána. így meg könnyebbnek éreztem valamennyire:)
2014. ápr. 22. 18:17
5/22 anonim válasza:
jó ezt a kamu kérdést. Konkrétan bebizonyítottad az ellenkezőjét amiről elvileg azt gondolod hogy bebizanyítottad. Tegyük fel hogy te tényleg minden utánnaolvasás nélkül neki áltál "fogyózni" és igaz a sztori akkor meg hát csak gratulálni tudok ugyanis ha volt előtte izomzatod megfelelő diétával és módszerekkel minimálisan csökkent volna csak.
2014. ápr. 22. 18:17
6/22 anonim válasza:
sosem azt cáfoltuk, hanem azt hogy egy időben.
2014. ápr. 22. 18:20
7/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat olvastam utána még annak idején, szálkásító étrend mellett fogytam + még néha néha aerob edzés de nem gyúrtam mellette igazán
2014. ápr. 22. 18:21
8/22 A kérdező kommentje:
Egy időben nem lehetett volna? Mármint szálkásító étrend + gyúrás? Vagy akkor maradt volna a súly?
2014. ápr. 22. 18:22
9/22 anonim válasza:
pont úgy kellett volna, akkor több izom maradt volna rajtad.
2014. ápr. 22. 18:24
10/22 anonim válasza:
"de nem gyúrtam mellette igazán".
Ém nekem is kell még elég sokat tanulnom, de neked nagyon olvasni kéne még a témában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!