Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért is nem lehetséges?...

Miért is nem lehetséges? Nekem sikerült!

Figyelt kérdés

sziasztok, régebben még írtam egy kérdést hogy hogyan szálkásítsak és izmosítsak, akkor olyan választ kaptam hogy:

Olyan nincs hogy lefogyok és izmot szedek fel, tömegelni kell és szálkásítani azután.. Nos én szerettem volna ezt megcáfolni és sikerült is! 184cm vagyok 84kg ról kezdtem még tavaly, 70 kg ra sikeresen le is fogytam úgy hogy szinte alig maradt rajtam izom (de sikerült) és most pedig kezdem felszedni az izmot és nem is megy olyan rosszul.. a Kérdésem az lenne hogy miért is mondták azt hogy ezt így nem lehet?

2014. ápr. 22. 17:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
még szerencse hogy a sztori nem történt meg :D de mivel gondolom tényleg neki akarsz vágni az alakod átformálásának olvasgass utánna és akkor sok elkerülhető felesleges energia befektetést megspórolsz magadnak.
2014. ápr. 22. 19:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Ne úgy fogd fel, hogy nem lehetséges ezt megcsinálni, mert lehetséges. Azonban mérhetetlenül sokáig tart és iszonyú lassú a fejlődés. Szóval, ha valaki eltalálja a tökéletes ch bevitelt.. Akkor mondjuk egy év alatt magára pakol 2 kg izmot úgy, hogy netán többé kevésbé csak ennyivel is lesz nehezebb. Viszont ugyanez egy tömegelő étrend mellett, mondjuk 6 kiló izom lenne és vagy 10 kilóval nehezebb testsúly. Most tökéletesen hasamra csaptam, viszont csak érzékeltetni akartam, hogy hogy is működik ez. Ráadásul idővel ez az elméleti 2 kiló leesik félre.
2014. ápr. 22. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!