Miért ítéli mindenki el a jumbo -t?
Nem vagyok nagy profi és "csak" 1éve kondizok valamint fél éve kezdtem ismerkedni a kreatinnal, fehérjékkel, tömegnövelőkkel...stb. Az ismerőseim közül mindenki más márkára esküszik általában. Számomra a jumbo vált be és ez "könnyen" is tudom inni anélkül, hogy 2korty után telítettnek érezzem magam. Ha a shopbuilder -t olvasom és valaki tömegnövelős kérdést tesz fel akkor is többnyire jumbot ajánlanak neki. Ha meg valaki előtt kimondom, hogy jumbo akkor rögtön "cukros vacak sz*r" lesz. (ezt többnyire olyanok mondják akik képtelenek 1 étrendet betartani vagy heti szinten mekiznek...stb). De ettől még jó véleményt ritkán hallok róla. Lehet tévedek de világosítsatok már fel miért is rossz és, hogy ajánlotok-e más tömegnövelőt.
"Számomra a jumbo vált be "
Ilyen nincs. makrotápanyagok tekintetében nem lesz más egy Jumbo, mintha összekeversz fél kiló tejsavó koncentrátumot 2 kiló zabbal és 1 kiló dextrózzal, meg egy csipet kreatint dobsz bele, hogy elmondhasd, hogy van benne. Ugyanaz.
""könnyen" is tudom inni anélkül, hogy 2korty után telítettnek érezzem magam."
Ez extrém szélsőségeket leszámítva nem szempont tápkiegnél.
"Ha a shopbuilder -t olvasom és valaki tömegnövelős kérdést tesz fel akkor is többnyire jumbot ajánlanak neki."
Mert ezen van a legnagyobb haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!