Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diétás edzés utáni turmix?

Diétás edzés utáni turmix?

Figyelt kérdés
Üdv! erősen ektomorf alkatú és jelenleg 80 kiló vagyok. Ez lesz az első diétám. A kérdésem annyi lenne, hogy szükséges-e edzés utáni turmixba széndhidrát. Délután edzem a legtöbbször.

2014. ápr. 21. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
dieta alatt nemszokas ch-trakni.De en magam is ektomorf vagyok.Szoval konnyen katabolozmusba tudunk lepni.En speciel edzes utan nyomok 30g Carboxot.Hiaba dieta,feleka katabolizmustol.Endomorf+mezomorf az mar nemihat gyors Ch-t dieta alatt.
2014. ápr. 21. 18:55
 2/9 dirtboy ***** válasza:
a diétát gondolom úgy érted hogy szálkásító diéta,ilyenkor gyors ch nem szokás,plusz fehérje vagy aminosav menjen helyette.
2014. ápr. 21. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
van aki tesz hozzá, csak kevesebbet. Én glutamint használok szálkásításkor a fehérje mellé.
2014. ápr. 21. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
két különféle választ kaptam már. :D gondoltam, hogy ez lesz :D szóval döntsem el magam
2014. ápr. 21. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

hat fiygelj haver en dieta alatt heti 0,8 kilo fogyashoz 2700KCAL kell.Mas ennel mar boven tomegel:)

En nagyon konnyen fogyok.nemkockaztatom meg h edzes utan mikor fullosan kivannak ehezve az izmaim nekapjanak tapanyagot.....Ismerd ki onmagadat.

Nekem hiaba magyaraz egy endomorf:)

2014. ápr. 21. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ektomorfoknál mehet kis ch. Nem kaptál különböző válaszokat, csak több lehetőség van. Nem ezen múlnak a dolgok. A napi összbevitel számít. Ha teszel bele ch-t az sem gond, csak akkor számold bele a napi bevitelbe, annyival kevesebb mehet napközben. Én ezért is nem teszek bele, mert így ehetek több ch-t a szilárd kajához. Oks?
2014. ápr. 21. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha a srac ektomorf akkor inkabb edzes utan nyomassa vissza azt a keves (30g)ch-t.Es este kevesebbet igyen be alvas elott.Szerintem ez a celszerubb.
2014. ápr. 21. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
olvasd már el, hogy én is azt írtam, hogy mehet bele ektomorfonál (is). :)
2014. ápr. 21. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ertem en csak a srac varialta be h mindenki mas tanacsot ad neki:)
2014. ápr. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!