Flevi kérdése:
Otthoni konditerembe elég ennyi cucc? Ha nem, mit ajánlotok még?
Figyelt kérdés
-fekvenyomó pad
-kézisúlyzó (2 db)
-egyenes, francia rúd
-combhajlító, combfeszítő (a padon)
-csigás lehúzó (ez is a padon)
-scott pad (ez is a padon)
-súlytárcsák
-húzódzkodni tudok hol
-guggoló-keretnek ott a fekvenyomó pad villája (amúgy ha salyát testsúllyal guggolok, az nem jó? pl. csinálok 3-4*50 ismétlést?)
Előre is köszi!
#otthoni konditerem
2014. ápr. 27. 20:50
1/8 anonim válasza:
Nekem van itthon rendes guggoló állványom, de ha anélkül is meg tudod oldani akkor elég ennyi eszköz.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
Szobabicigli nem kell, járok futni. Guggoló-állványt, ha nem lesz jó a pad villája, akkor csinálok házilag.
2014. ápr. 27. 21:05
4/8 anonim válasza:
Oké. Nem cinkelés, tényleg csak jó tanács: a saját szót így kell írni, pontos j-vel.
A bicikli pedig nem bicigli.:)
5/8 A kérdező kommentje:
...ez gáz volt :DD amúgy jó a helyesírásom, csak néha a pontos-elipszilonost összetévesztem. Köszi, már ezt is megjegyzem! ;D
2014. ápr. 27. 21:18
6/8 anonim válasza:
ja, nem gáz, csak kis poén.:)
Én is szoktam téveszteni.
8/8 anonim válasza:
Ha a pad dönthető, akkor elég ennyi. Talán még amit beszereznék, tolódszkodásra alkalmas állvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!