Márciusban újra kezdtem az edzést, kb mikor váltsak át osztott edzéstervre?
Figyelt kérdés
Jelenleg, minden izomcsoportra csinálok egy gyakorlatot, 3x járok terembe egy héten. Régebben is edzettem már, de sokszor abbahagytam pár hónap után, most már SEMMIKÉPPEN sem akarom abbahagyni!! Mindenki azt mondta, hogy hülyeség így csinálni, egyből osztottan kell...de szerintem valamilyen szinten hozzá kell szoktatni a testet az edzéshez.2014. ápr. 26. 20:09
1/5 anonim válasza:
Nem hülyeség, sőt mehet továbbra is teljes testes. azzal is érnek el jó eredményt, sokan javasolják ezt is.
De akár mehet már az osztott is.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor először kezdtem el edzeni, az volt az eredménye (osztottal), hogy a karom szanaszét striásodott...azóta próbálom óvatosabban és fokozatosabban. Bár tudom ez a striásodás genetikai adottság is valamilyen szinten
2014. ápr. 26. 20:13
3/5 anonim válasza:
Az pont azt jelenti, hogy gyorsan fejlődtél és a bőr nem bírta.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen :S pedig akkor még a kajám se volt "normális"
2014. ápr. 26. 20:14
5/5 anonim válasza:
Egyébként én próbáltam 29 év alatt sokféle tervet, de egyikkel sem fejlődtem jobban, mint a másikkal. Azt látom, hogy néha jó változtatni, legalábbis akkor újra lelkes az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!