Most komolyan ezek a, , nagymenők"?
http://www.youtube.com/watch?v=iiOkQ8ACa5s
Tök vékonyak...alig van rajtuk izom, igaz a testzsir is minimális de akkor is. Ráadásul mind koxos...szégyen
En csinalom ezt a sportot 5eve.Engemet borzasztoan Duhit az a hogy a nagymenok.Molnar peter,Kijj Jeno,Kathi Bela es meg sokan masok adjak a jotanacokat a fialaloknak.Ugy mint peldaul.neadjatok fel,eljetek egszsegesen,kuzdjetek,edzettek minden nap,menjetek el a vegsokig,es csak kemenyen.
De egyik paraszt se modnja el az igazat.
Egyik se mondja el hogy egesz eveken kereszul kokszolnod kell ha ilyen izomkolosszus szeretnel lenni.Egesz eletedben szenvedned kell az etkezesben,Potencia zavaraid lesznek,erre megy ra az osszes idod,penzed,energiad,Ha nincs jo genetikai adotsagod akkor ugyse leszel ilyen nagy mint mi hiaba adsz bele mindent az edzeseken.A legjobb minosegi kokszot az orovosok nyomjak bele a fenekunkbe,a legjobb orvosok vizygalnak minket minden heten h necsesszk szet a belso szerveinket....
Az igazsagot egyik se modnja el csak hulyitik a hozza meg nemerto fiatalokat.Remenytelen almokat adnak a fiatloknak.
Mert ezt a izomkolosszus kulsot nemtudja minden ember megcsinalni :)
Még jó, hogy nem minden ember tudja megcsinálni, pont azért ők a híresek, mert kiemelkednek a tömegből. Ha mindenki meg tudná csinálni, nem lenne értéke, ez az egész showbiznisz erről szól. Sport, film, zene, tudomány satöbbi. Vannak jobbak, mint a többiek, ők kiemelkednek, híresek lesznek (vagy nem, mert ebben nyilván az is közrejátszik, hogy mennyire volt jó helyen a híressé válás folyamatában. Ez is tényező, nem csak a tehetség)
Szerintem az edző átlagemberkék nagyon nagy része nem is akar valójában olyan lenni, mint a híres testépítők. Álmodozni lehet róla, emg lehet még elmondása szerint is az a célja, de ez inkább olyasmi cél, hogy kijelöl egy messzi, elérhetetlent, hogy majd ami sikerül, az minél jobb legyen. Van egy ilyesmi mondás: Aki megcélozza a Holdat, tudja, hogy nem érheti el, de biztos messzebbre jut, mint aki csak a közeli bokrot célozta meg. Szóval remélem érthető kb mire gondolok :D
Nem kell azért olyan sok ész belátni, hogy ha világbajnok szintet akar elérni az ember, azért világbajnoki munkát is kell befektetni. Kell az a sok koksz, kell a maximális odafigyelés, a mindent ennek alárendelés. Ez nem meglepetés. Nem hiszem, hogy értelmes ember abban reménykedne, hogy majd pont ő lesz a kivétel.
Amikor elkezdtem edzeni ( 2 eve) akkor elnezegettem a ,,bodybuilding motivation"os videoket a neten es azt hittem hogy en is ha kemenyen edzem ugy nezhetek ki...
Aztan ahogy beleasodtam a dologba. Ertem itt kaja,tapkieg,szteroidok teren h pontosan mi micsoda is. Elkezdtem olvasgatni..rengeteget olvastam sot olvasok is mai napig az edzesrol, etkezesrol stb.
Rajottem h ez nekem nem fog menni naturalban...a napi feherjere se egyszeru osszeraknom 17 evesen.
Es megceloztam egy 40-42 cms kart es egy 60-61 cms combot es ennyi. Persze a tobbi testresz is aranyos legyen. :)
Haladni is haladok..eddig karba 3 cm, comba pedig 3-4 ment. :)
Aztan ,,go hard or go home"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!