A sok szex vagy . Verés segít a teszto termelésben? Ergo jobban fejlődik aki nagyon aktiv? Most halálosan komolyan kérdezem.
engem mindig leápol az asszony mielőtt dolgozni megyek, mert egy női teremben vagyok edző.
a leápolással az a célja, nehogy még ott legyen erőm , esetleg olyat csinálni, amit vele is kéne.
szóval az akciója után van, hogy a szabadidőmben amikor nincs kit edzeni,még edzeni is alig van erőm.
A férfi szervezet számára releváns energiaveszteség az ejakuláció.
Megterhelő, ugyanakkor új élet teremtését is magában hordozza. Vajon mennyire segíti az erőd megtartását és növelését, ha állandóan elvesztegetsz egy csomót?
Mert mint egy 12 éves kölyök, úgy írsz a maszturbációról, ennyi idősen pedig nem kellene még gyakorikérdésezni. Sem pedig gyúrni.
Ha normálisan megfogalmazod a kérdésedet, ami 90 fölötti IQ-ra vall, akkor kaphatsz még normális választ, bár igazából leírtam az 1. válaszomban amit tudni kell. A 2. válasz már speciálisan rád és a stílusodra vonatkozott, de ne vedd sértésnek.
Mert egy késsel a kezében megkomolyodik az ember, és leszokik az olyan idétlen szlenges pongyola beszédről (írásról) mint a "f***verés :D"
Saját módszer, állítom hogy beválik. Főleg ha késsel a kezében elkezd magához nyúlni. Örök életre szóló leckéről van itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!