Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most komolyan ezek a, ,...

Most komolyan ezek a, , nagymenők"?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iiOkQ8ACa5s

Tök vékonyak...alig van rajtuk izom, igaz a testzsir is minimális de akkor is. Ráadásul mind koxos...szégyen

2014. ápr. 26. 18:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%
A húsban is fehérje van okoska. A tapkieg is csak kaja, nem szteroid, ne keverd debilke. Honnan jön ennyi idióta?
2014. ápr. 26. 19:47
 12/38 anonim ***** válasza:
45%
Ja, a protein porokkal könnyű izmosnak lenni, inkább egyetek fehérjét "okosok"!
2014. ápr. 26. 19:49
 13/38 anonim ***** válasza:
75%
Azt csinaljuk. Erre valo a fehérjepor.
2014. ápr. 26. 19:51
 14/38 anonim ***** válasza:
68%
A 79%-os nyilván csak viccelt és tudja, hogy a protein= fehérje. ugye? :)
2014. ápr. 26. 19:55
 15/38 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem direkt ironikus volt. Ja és heteskének mondom, hogy ők testépítők, szóval nem tudom, kik ellen irányult a sértés.
2014. ápr. 26. 19:56
 16/38 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem is irónia volt, én értettem is.

És igen, azok is testépítők, csak kicsivel kevesebb koksz megy náluk, ennyi a különbség. De ezek sem tiszták, ne álmodozzon senki sem.

2014. ápr. 26. 19:59
 17/38 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy tisztázzuk, hogy a fehérjepor egy ételkoncentrátum. Semmivel sem vagy előrébb, mintha Csirkemellett, halat ennél, nemtudom honnan van nekem másfajta információd a dolgokról, biztosan férreinformáltak, vagy csak az orrodig látsz el barátom. Elférne rád egy konzultáció a dolgokról.

Az ilyen személyektől megszokott már, tudom :

[link]

Ezek a gyerekek, mert azok, ilyen mens psychi.. kategoriába versenyeznek, nem testépítő katergoria. Ilyen fitness kategória féleség, ahol a szárazság sokat számít meg a tömeg és utálom az ilyensmit, bár ez emberfüggő.

Az alkatuk jól kidolgozott, de ezeket szteroidokkal tudják fenttartani, nem naturálban.

Kevés az az ember aki 6-7% testzsíron képes tartani a testét egész évben, ekkora izomtömeg mellett, nauturálban.

A testük esztétikus, nem rossz, de az a nagyképüség ami mögötte van, picit vissza vehetnének, mert Kathi Béci mellett 0, akik nem nagyon értek el kiemelkedő eredményt. Kétlem, hogy tudnának guggolni szabályosan 250 kg felett.

Részemről ennyi. ddrake és hasonló normális embereket meg nem kell lepontozni, akik reálisan látják a dolgokat.

2014. ápr. 26. 19:59
 18/38 anonim ***** válasza:
86%
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye. ;)
2014. ápr. 26. 20:00
 19/38 anonim ***** válasza:
70%
Nahát, milyen pontos volt a sztereotip predikció, a képen is 50 kilóról van szó, és tényleg azt mondta az egyik barom :D Azaz ennyire kiszámíthatóan egyszerűek szegénykék?
2014. ápr. 26. 20:01
 20/38 anonim ***** válasza:
73%

Nemlehet mindeki 190 magas es 130 kilo leszalkasitva.Nemmindenkinek van jo genetikaja!.

Amugy meg a csajoknak az ilyen erossen atletikus test tetszik.Ezek fiuk se naturak,mindannyian tudjuk! de meg tized annyi cucc sincs bennuk mint a MR olympian felsorakozo emberkekben.Ezek legalabb tudnak sprintelni,bunyzozni stb....

2014. ápr. 26. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!