Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mennyi lehet a...

Szerintetek mennyi lehet a testzsír%?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Légyszi a kérdésre válaszoljatok, illetve kritikát elfogadok, de ha kérhetem ne menjen át sértegetésbe, köszönöm.

2014. ápr. 26. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nehez igy megallapitani. Vakumentes kèp esetleg?
2014. ápr. 26. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:

20%-ra tippelem - [link]

nemhinném hogy most így pontosabban meglehet saccolni.

2014. ápr. 26. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig kb 15%-ra.
2014. ápr. 26. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Ennyi többet nem fényképezgetem itt magam, am sem vagyok vmi fotogén alkat. Meg annyira azért nem érdekel a dolog. Ezt sikerült :

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 26. 18:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Diétával kicsit elbsztam, izomtömegre azért jobb volt. Meg a sport is betesz azért vmennyire. mind1, köszi a válaszokat ment a kéz.
2014. ápr. 26. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja hogy ez dieta utàn? Amugy 15-20 korul. Adj mèg magadnak idöt ès jo lesz ez
2014. ápr. 26. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy akkor megint tömegelnem kéne ami nekem extra könnyen megy, de ugyanúgy jönnek fel a zsírkilók is akármit csinálok. Visszafele meg nehezen megy és megy az izom is. Elég szr genetikám van a testépítéshez. Szerintem el diétázgatok nyárig, picit még talán szálkásodok aztán nyár végén tömegelek. mind1 köszi a válaszokat.
2014. ápr. 26. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Hat ne egyel annyit. Ugyelj arra hogy heti max 0,5 kg jojjon.

Mellette egy ilyen edzestervvel szerintem teljesen turheto a zsirosodas.

[link]

2014. ápr. 26. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Kardiózni kellene és minimális deficittel, ezzel lassabb lesz a zsírvesztés de több izom marad.
2014. ápr. 26. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Kardió az van bőven, amúgy meg diéta alatt inkább aerobot javasolnak én úgy tudom. De most mond meg nekem hogy heti 2x 1.5 óra box eddzés után mennyi kaloriát égetek, és akkor még nem számoltam a heti 3 tesit. ezért sajnos csak nagyjábol tudom belőni és sokszor kell az éhségérzetemre hagyatkoznom, ami ugye hiba, mivel az mindig megtéveszt...
2014. ápr. 26. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!